dawstaw 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2009 Powiem tak: Jest do kupienia modyfikacja do DirectAdmina do tworzenia masowego domen i subdomen kosztuje okolo 40 dolarów. DO tego skryptu musisz jednak miec dedyka i root-a Krąży rowniez po necie tez gotowy skrypt tworzenia subdomen który nie wymaga posiadanie root-a ( sam z niego korzystałem) jednak jak bedziesz sprytny to urzyjesz googla i sam go znajdziesz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2009 Pomogłeś jak cholera - SeeQQ: Ostatnio widziany: 21.01.2009 - 12:46 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karioka 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2009 Nie wiem czy działa, ale jakiś przykładowy skrypt jest tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2009 Nie wiem czy działa, ale jakiś przykładowy skrypt jest tutaj Jak nie wiesz czy działa to po co podajesz linka ? Jak można bezmyślnie podchodzić do wszystkiego co sie znajdzie w internecie a wystarczy zajrzeć na stronę DA i dokumentacji API (nawet gotowa klasa w PHP jest do obsługi) Dodatkowo odsyłam do mojego postu powyżej Twojego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach