jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2008 Witam. Mam taki 'mały' problem z serwerem i panelem DA. Chodzi o to, że coś się popsuło w DA i nie chce wykonać z panelu backupu ani przywrócić.. po prostu dla niego ta komenda chyba nie istnieje.. Przeszukałem pobieżnie logi serwera i też nic nie znalazłem. Próbowałem: ./build all nawet i też nie pomogło... ale no właśnie kiedy wykonałem ./build all to te wszystkie 'operacje backupowe' zostały wykonane, ale działa on tylko wtedy gdy przebudowywuje usługi... a potem znów nie działa. Ma ktoś jakiś pomysł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2008 :-))) Daj wynik: ls -la /usr/local/directadmin/ i cat /etc/cron.d/directadmin_cron Ewentualnie odpal ręcznie backup komandierą: /usr/local/directadmin/dataskq ( ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2008 Hmm dzwine, na bank wpisalem poprawnie dane do backupu w croonie, i jak wykonujesz backup na osobny serwer, czy na te sam ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach