jsz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Mam problem i nie znajduje nigdzie odpowiedzi... Mianowicie, muszę wyłączyć willcard bo z wszystkich możliwych subdomen wrzuca mnie na główną domenę. Proszę o pomoc i z góry dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 jaki masz tam panel administracyjny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jsz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 cPanel 11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jsz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2008 To co wie ktoś ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2008 Mam problem i nie znajduje nigdzie odpowiedzi... Mianowicie, muszę wyłączyć willcard bo z wszystkich możliwych subdomen wrzuca mnie na główną domenę. Proszę o pomoc i z góry dziękuje. Zobacz ustawienia strefy (gdzies w ustawieniach dns tej domeny), i wykasuj rekord z * Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jsz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2008 Tyle to i ja wiem, ale gdzie to jest?...dokładniej bym prosił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jsz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2008 Problem rozwiązany, więc tak: domena była zarejestrowana w innej firmie niż serwer i po prostu usunąłem wpis * CNAME domena.pl z ustawień domeny w panelu klienta... Może się komuś przyda w przyszłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach