mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Witam zwalilem cos w swojej instalacji phpBB3 w wersji polskiej i potrzebuje pliku common.php z folderu language/pl/ z góry dzięki pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody~ 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Nie możesz ściągnąć jeszcze raz PL LANG? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 phpbb3.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Ok mam. Teraz pytanie dlaczego jak w common.php zmieniam z To Forum nie ma żadnych forów. Na coś innego np Zaloguj się by przeglądać. Wywala mi błędy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Jakie błędy ?? nikt tutaj nie jest wróżką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Ehmm, podaj całe linie bo nie chcę mi się pobierać paczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3545: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/pl/common.php:1) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3547: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/pl/common.php:1) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3548: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/pl/common.php:1) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3549: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/pl/common.php:1) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Pewnie masz plik z tzw. BOM. Zrób żeby nie było, zapisz go i po krzyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Tak to jest jak się zapisuje pliki notatnikiem w utf xD. Załatw sobie jakiś lepszy edytor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 hmm znaczy żeby otworzyć go w Jakimś programie np "zajączek" i nim zapisać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 hmm znaczy żeby otworzyć go w Jakimś programie np "zajączek" i nim zapisać ? Nie, lepiej Notepad++ - http://notepad-plus.sourceforge.net/uk/site.htm Jest darmowy i zrobi co trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Kwestia tego żeby wykrył "ten syf" dopisany przez notatnik na początku pliku. Nie wiem czy notepad++ to potrafii ale znajomy go używa i sobie chwali więc warto wypróbować. Jak coś to skopiuj wszystko oprócz pierwszej linii do nowego pliku, później przepisz tą linie ręcznie i będzie śmigać aż miło. Pozdrawiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Ja używam ked-a i też sobie chwalę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Ok dzięki pomogło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 You Welcome Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2008 Notepad++ się często sypie, więc chyba przerzucę się na KEDa właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2008 PSPad www.pspad.com -> Polecam, jeden z lepszych edytorów do wielu języków. Moim zdaniem najlepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2008 Notepad++ się często sypie, więc chyba przerzucę się na KEDa właśnie. Ja mam od roku i nie zauważyłem błędów . Ostatnio tylko przy używaniu zapikał ups () Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2008 Ja mam od roku i nie zauważyłem błędów . Mnie przy dłuższych plikach z tagami php/html czasem siada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2008 Ja od siebie polecam kate + parę dodatków :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach