Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Witam, Stoję przed zakupem karty Wi-fi pod PCI i chciałbym prosić o radę. Z jakimi kartami nie ma problemu pod linuksem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Ja osobiście miałem duże problemy z ralinkiem pod debianem. Pod windowsem i ubuntu (też były problemy ale mniejsze) działał. Tak więc nie polecam, przynajmniej chipstetu 24*/25* Teraz mam kartę intela w laptopie (zintegrowaną i śmiga aż miło). Tylko na tyle mogę Ci pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Broadcom/Linksys/D-Link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 linksys tp-link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 a czy znajdziecie cos pod express card w standardzie agn ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2008 tp-link Z ralinkiem problemu nigdy nie miałem. Pod debiana miałem kartę na usb opartą o niego i śmigała bez problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mehow Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2008 a czy znajdziecie cos pod express card w standardzie agn ? http://ubnt.com/products/ ja mam http://ubnt.com/products/srx.php i powiem ze bajka bajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2008 oraz musi mi obsluzyc windows vista ... niestety... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mehow Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2008 oraz musi mi obsluzyc windows vista ... niestety... :/ nie widze problemu ta dzialala na viscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2008 nie widze problemu ta dzialala na viscie na specyfikacji ptoduktu bylo napisane OS: xp itp oraz linux.. ale nie vista :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach