Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Witam, Stoję przed zakupem karty Wi-fi pod PCI i chciałbym prosić o radę. Z jakimi kartami nie ma problemu pod linuksem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Ja osobiście miałem duże problemy z ralinkiem pod debianem. Pod windowsem i ubuntu (też były problemy ale mniejsze) działał. Tak więc nie polecam, przynajmniej chipstetu 24*/25* Teraz mam kartę intela w laptopie (zintegrowaną i śmiga aż miło). Tylko na tyle mogę Ci pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Broadcom/Linksys/D-Link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 linksys tp-link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 a czy znajdziecie cos pod express card w standardzie agn ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2008 tp-link Z ralinkiem problemu nigdy nie miałem. Pod debiana miałem kartę na usb opartą o niego i śmigała bez problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mehow Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2008 RuFiK napisał: a czy znajdziecie cos pod express card w standardzie agn ? http://ubnt.com/products/ ja mam http://ubnt.com/products/srx.php i powiem ze bajka bajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2008 oraz musi mi obsluzyc windows vista ... niestety... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mehow Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2008 RuFiK napisał: oraz musi mi obsluzyc windows vista ... niestety... :/ nie widze problemu ta dzialala na viscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2008 mehow napisał: nie widze problemu ta dzialala na viscie na specyfikacji ptoduktu bylo napisane OS: xp itp oraz linux.. ale nie vista :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach