www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Znajomy prosił abym znalazł jakiś sklep z niskimi cenami. Możecie coś polecić? Zakup na allegro nie wchodzi w grę - niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 ceneo.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Pytam o coś sprawdzonego ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Ale którego Eee? 700, 701, 900, 900A, 901, 904, 1000, 1000H? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Ale którego Eee? 700, 701, 900, 900A, 901, 904, 1000, 1000H? 900/900A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 www.explo.pl - sklep mojego dobrego kolegi, który bardzo dba o klientów - nieważne, czy bierzesz puszkę płytek, czy dwa laptopy za 10,000.. do tego dobre ceny przestrzegam przed super tanimi sklepami, które sprowadzają towar z USA... potem jest problem z gwarancją... albo do ceny "zapominają" doliczyć jakieś opłaty dziwne.. i wychodzi to samo albo gorzej, niż u nas.. ceneo to się gówno zrobiło... maszynka do robienia pieniędzy (ale dla tworców ceneo) a nie po to, by zaoszczędzić... jest masa sklepów, które mają niższe ceny albo takie, jak ich najniższe.. a oferują obsługę klienta pre-sale i post-sale na lepszym poziomie (nie na zasadzie "proszę odesłać i w ciągu miesiąca rozpatrzymy...) heh EDIT: 900tkę explo ma nawet teraz w "polecanych".. w dodatku z przesyłką wyjdzie pewnie równy tysiak... to w ceneo w polskich sklepach (nie takich, o jakich piszę wyżej) jest drożej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Dla mnie cenceo nie jest wykładnikiem jakości - pomimo opinii klientów. Maniack widzę fajne ceny - dam cynka osobie zainteresowanej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 901 to porażka :/ Ma matrycę glare co przeczy jego mobilnym zastosowaniom :/ Tylko 900A, ale póki co nie ma go w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 901 to porażka :/ Ma matrycę glare co przeczy jego mobilnym zastosowaniom :/ Tylko 900A, ale póki co nie ma go w Polsce Nie wiem, Ja bym osobiście tego nie kupił. Dell d4xx z mobilnych lapków albo jakiś starszy IBM z serii x ... Swoją droga kwestia gustu - natomiast trzeba przyznać ze eee jest nowoczesny i tani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 Może zamiast Eee poleć mu MSI Wind? Do MSI Wind jest nawet w sieci przygotowana "specjalna" wersja Mac OS X (to taka informacja aby kaczy mógł go również polecić ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2008 dell... typowe dla tego forum, gosc sie pyta o jedno a ty mowisz cos diametralnie innego. co do tematu to ja swojego eeepc (701) kupilem jak tylko wchodzily do sprzedazy za 180 funtow na lotnisku gatwick. jak bys chcial mam znajomych ktorzy w miare czesto lataja do PL z anglii wiec moge sprobowac pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2008 typowe dla tego forum, gosc sie pyta o jedno a ty mowisz cos diametralnie innego. Chodziło mi, że post do usunięcia.. nie lapek firmy dell... ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2008 http://www.ceneo.pl/1577979 Z wyszukiwarki cen to każdy potrafi skorzystać. @najdmen: Łap link do sprawdzonego sklepu z mojego miasta. http://www.geoinf.pl/produkt/MOBASUNOT0702...F/C/LINUX-Black Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herki 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2008 901 to porażka :/ Ma matrycę glare co przeczy jego mobilnym zastosowaniom :/ Tylko 900A, ale póki co nie ma go w Polsce Odnosnie matryce w 901 to nie jest glare, wiem bo posiadam 901, pozatym jest od 900 lepsza bo ma lepsza baterie 7h normalnej pracy. Moze chodzilo Ci o obudowe ktora jest blyszczaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2008 Witam. Mogę sprzedać tego Asusa w cenie 1 tys zł netto Kod Producenta EeePC900 16GB_B Procesor (producent) Intel® Procesor (taktowanie) 0,9 GHz Procesor (opis) Intel Celeron Mobile CPU 900MHz Matryca (przekątna) 8,9 cale Matryca (rozdzielczość) WSVGA 1024 x 600 (5:3) Matryca (opis) LCD 8.9 cali (1024 x 600) Pamięć zainstalowana (pojemność) 1024 MB Pamięć (zajęte/wolne sloty) 1/0 Pamięć (technologia) DDR2 400MHz Dysk twardy (pojemność) 16 GB Dysk twardy (opis) 16GB S.S.D. Storage (Solid-State Disk) Napęd optyczny (typ) Brak Napęd FDD Nie Karta graficzna (producent) Intel® Karta graficzna (model) Intel Graphics Accelerator 900 Karta dźwiękowa Hi-Definition audio Głośniki 2 szt. Wbudowany mikrofon Tak Karta sieciowa przewodowa 10/100 Mbps Ethernet Karta sieciowa bezprzewodowa Tak Karta sieciowa bezprzewodowa (opis) WI-FI 802.11b/g Bluetooth Nie Modem 3G Nie Fax modem Tak IrDA Nie PCMCIA card type II Nie PCMCIA card type III Nie ExpressCard 34 Nie ExpressCard 54 Nie Czytnik Smart Card Nie E-SATA Nie Czytnik linii papilarnych Nie Platforma szyfrująca TPM Nie Kensington Lock Tak DVI-D Nie HDMI Nie VGA (RGB) Tak S-video/TV-out Nie AV-in (Tuner TV) Nie Line-in Tak Line-out Tak Mikrofon zewnętrzny Nie S/PDIF Nie LPT (równoległy) Nie RS232 (szeregowy) Nie Moduł GPS Nie Czytnik kart pamięci Tak Czytnik kart pamięci (opis) MMC/SD(SDHC) Panel klawiszy multimedialnych Tak Złącze replikatora portów Nie Fire-Wire (IEEE1394) Nie USB 2.0 3 szt. System operacyjny LINUX System operacyjny (wer. Językowa) polski Wbudowana kamera Tak Wbudowana kamera (rozdzielczość) 1,3 Wbudowana kamera obrotowa Nie Urządzenie wskazujące TouchPad Akumulator (technologia) Li-Ion, 4 komorowa bateria Akumulator (pojemność) 4400 mAh Akumulator (czas pracy) 2 h Wymiary (wysokość) 20-33 mm Wymiary (szerokość) 225 mm Wymiary (głębokość) 170 mm Waga 0,99 kg Gwarancja 24 mies Gwarancja międzynarodowa Nie Gwarancja baterii 12 mies Gwarancja laptopa 24 mies Wyposażenie Zasilacz, bateria, futerał, przewodnik użytkownika, instrukcja, karta gwarancyjna, Support CD (sterowniki do Windows XP), Linux Recovery DVD Opis W kolorze czarnym !!!! Możliwość zainstalowania systemu Windows XP (sterowniki w zestawie) FV Mogę Ci też wystawić sprzęt nowy z hurtowni Action Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2008 Dziękuję wszystkim za pomoc. Został zakupiony 904 z dyskiem 80GB - niestety nie SSD + licka na Win XP. Dla informacji znajomy kupił w Vobis za 1199 zł brutto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2008 Dziękuję wszystkim za pomoc. Został zakupiony 904 z dyskiem 80GB - niestety nie SSD + licka na Win XP. Dla informacji znajomy kupił w Vobis za 1199 zł brutto. Drogo. Kupiłem 901 z SSD, Atomem 1,6GHz, Windowsem XP i bateria 6 ogniwową za poniżej 1200 zł brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Październik 3, 2008 Drogo. Kupiłem 901 z SSD, Atomem 1,6GHz, Windowsem XP i bateria 6 ogniwową za poniżej 1200 zł brutto to tyle za ile u mnie by miał no prawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach