kartacz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 Witam. Codziennie mam błędy i komunikat o takiej treści : #1226 - User 'kartacz_1' has exceeded the 'busy_time' resource (current value: 600000000) Z czym to jest związane i jak rozwiązać ten problem. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 W.w. blad jest spowodowany przekroczeniem limitu czasu wykonywania zapytan SQL per user. Nic na to nie poradzisz, mozesz jedynie kupic sobie konto hostingowe w firmie, ktora takich limitow nie posiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kartacz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 Serdecznie dzieki za odpowiedź, może polecicie mi jakiś serwer z limitem około 100 GB na miesiąc no i bez tego opisanego limitu zapytań. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 Mocny VPS lub dedyk... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 z tego co wiem progreso.pl maja cos kolo 250 zapytan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 niech zgadne.. nazwa.pl? : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 100% nazwa bo gdzie indziej nikt tego nie stosuje - przynajmniej nie tak się może nazywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2010 Tylko w nazwa.pl, oferta swoją drogą a zabunkrowane i ciężkie do odnalezienia na stronie podstrony z limitami swoją http://nazwa.pl/neta...ieczenstwa.html Przy takich rygorystycznych ograniczeniach nie ma opcji wykorzystać tego co jest gwarantowane w ofercie. Więc jeśli często pojawia się ten komunikat można albo zoptymalizować portal aby wykonywał mniej zapytań do bazy MySQL albo przenieść się na inny serwer. Mimo wszystko uważam, że nazwa jest słaba - wszędzie się na nią skarżą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach