BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 Szukam serwera VPS nie musi być koniecznie w polsce miesięczny wydatek 20-25 zł czekam na oferty pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 webh.pl lub efuturo.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 Witam, zapraszam do skorzystania z naszej promocji: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=13741 Dzięki niej dostanie Pan VPS-a za 14,90zł miesięcznie w PL lokalizacji Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 za 22,99 zł mogę zaoferować vpsa z cheapvps. 128 mb ramu gwarantowanego 256 mb ramu burstable 10 GB powierzchni 150 GB transferu miesięcznego. Do wyboru US or UK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 Szukam serwera VPS nie musi być koniecznie w polsce miesięczny wydatek 20-25 zł czekam na oferty pozdrawiam za 22,99 zł mogę zaoferować vpsa z cheapvps[.... Do wyboru US or UK ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 Szukam serwera VPS nie musi być koniecznie w polsce miesięczny wydatek 20-25 zł czekam na oferty pozdrawiam za 22,99 zł mogę zaoferować vpsa z cheapvps. 128 mb ramu gwarantowanego 256 mb ramu burstable 10 GB powierzchni 150 GB transferu miesięcznego. Do wyboru US or UK ... BOSS -> Sam nie przeczytałeś ze zrozumieniem i się czepiasz ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 IMO Lepiej kupić bezpośrednio na stronie CheapVPS.co.uk, no chyba, że nie masz karty do płatności w Sieci lub oczekujesz polskojęzycznego supportu. Jeśli nie mogę polecić również VPSEmpire.com lub... norted.com, gdzie VPSa dostaniesz już za 8 zł/m-c. W sam raz do nauki - o ile do tego go potrzebujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 Oferta została wybrana zdecydowałem się na webh.pl myślę że to dobra decyzja VPS będzie pod forum i kilka stron pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 Webh.pl ma fajną ofertę, poza jednym faktem - strasznymi wręcz cięciami limitu transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 Masz rację ale myślę że starczy na początek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 malu daruj mu, on niedługo będzie kierownikiem : )))) facet pewnie o niczym innym nie myśli jak o swojej nowej firmie ; )))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 malu daruj mu, on niedługo będzie kierownikiem : )))) facet pewnie o niczym innym nie myśli jak o swojej nowej firmie ; )))) :-)) No popatrz, a mi się nie pochwalił No nic mi nie pozostaje jak się obrazić :-))) Ale nim to zrobię to "Gratuluje Tomku nowego stanowiska" : PPPP Swoją drogą teraz to już nikt Ci nie powie że nie jesteś "BOSS" :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 Szlag a tak się natrudziłem z tym wybraniem cytatów, rzeczywiście ślepota ze mnie A co do posady to nic przesądzonego póki co, ale jak się załapię to przygotujcie się na obcięcie łącz w Polsce, że tak tajemniczo napiszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach