kamil164 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 B-site.pl - Centrum Tworzenie Stron InternetowychWitam chciałem zaprosić wszystkich i zachęcić do rejestracji na nowym portalu www.b-site.pl Poniżej słowa kluczowe opisujące stronę: Sponsoring stron www (potrzebujesz sponsoringu? napisz na forum..), sponsoring layoutow, domen, tworzenie stron www, grafika, tutoriale, sprzedaż themów/wtyczek, layoutów, wtyczka sms za sms , download, artykuły, CMS-y, Fora, konkurs na najlepszy layout z atrakcyjnymi nagrodami, wszystkie info na forum. Ponadto: konkurs WWW! Niedługo autorski CMS, zapraszam! www.b-site.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 całosc pod php fusion ? dobry poczatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 B-site.pl - Centrum Tworzenie Stron InternetowychWitam chciałem zaprosić wszystkich i zachęcić do rejestracji na nowym portalu www.b-site.pl Poniżej słowa kluczowe opisujące stronę: Sponsoring stron www (potrzebujesz sponsoringu? napisz na forum..), sponsoring layoutow, domen, tworzenie stron www, grafika, tutoriale, sprzedaż themów/wtyczek, layoutów, wtyczka sms za sms , download, artykuły, CMS-y, Fora, konkurs na najlepszy layout z atrakcyjnymi nagrodami, wszystkie info na forum. Ponadto: konkurs WWW! Niedługo autorski CMS, zapraszam! www.b-site.pl Sponsoring? A taki temat tworzysz http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=13516? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 Raz na wozie raz pod wozem Heh właśnie się rejestruję na forum i zauważyłem ciekawą rzecz Kod potwierdzający: d267f Bez capcha? hmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil164 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 @dear Boss To nie moje forum =] Ja tylko reklamuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 @dear BossTo nie moje forum =] Ja tylko reklamuje. to juz przestan reklamowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 @dear BossTo nie moje forum =] Ja tylko reklamuje. Gorzej, nie reklamujesz tylko spamujesz -> u mnie jakoś też był taki temat, IDENTYCZNA nazwa oraz treść, przypadek? Wątpię... zresztą, już na samsym b-site napisałem co o tym sądzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach