KaJmAn 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Next krzak chyba ? http://allegro.pl/item438516387_mocne_serw...a_fv_promo.html Moduł dodawania opinii o firmie: http://www.webhostingtalk.pl/opinie/dodaj_opinie/202-webr-pl/ Profil firmy: http://www.webhostingtalk.pl/katalog/firma/202-webr-pl/ Dyskusje o ofercie i firmie: http://www.webhostingtalk.pl/topic/34293-dyskusje-webrpl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Next krzak chyba ? http://allegro.pl/item438516387_mocne_serw...a_fv_promo.html Dane są , tylko ciekawe ile to pociagnie Nasze Dane Webr ul. św.Antoniego 61-359 Poznań NIP: 781-165-10-60 REGON: 300634178 E-mail: biuro@webr.pl Telefon: 664-246-222 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 ul. św.Antoniego Całą ulice sobie wykupili ? może tylko ich siedziba się tam znajduje ? Przydał by się jakiś numer lokalu. Ich lay http://anvisionwebtemplates.com/free-web-h...etails-154.html ABONENT: firma: meghost ulica: Zurawinowa 18 miasto:25-523 Olsztyn lokalizacja: PL ostatnia modyfikacja: 2008.03.21 nie chce mi się czytać całego regulaminu ale 17.Użytkowników obowiązuje całkowity zakaz dzielenia konta z innymi userami. a hostuja sie w LiveNet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk151 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 takie tematy powinny być usuwane capi krzaczorem !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 L0L ja mam tam konto forum przemka liga.webr.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 Parametry Serwera: AMD Athlon 3200+ 1 GB RAM DDR 1 x 80 GB SATA II Parametry Serwera: AMD Athlon X2 4400+ 2 GB RAM DDR 1 x 250 GB SATA II hmmm .... Każdy jakoś zaczynał kiedyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
progo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 takie tematy powinny być usuwane capi krzaczorem !! Dane są, więc jaki krzak? No chyba że definicja "krzaka" hostinkowego się zmieniła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 No ja mam konto od jakichś 4-5 m/c i przez ten czas serwer działa OK. a co do serwerów to raczej nie ma co kupować na start Intel Xeon Quad, skorą obecne 2 wystarczają. Myślę, że na tych 2 serwach uciągną jakieś 150 stron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 Parametry Serwera:AMD Athlon 3200+ 1 GB RAM DDR 1 x 80 GB SATA II hmmm .... Każdy jakoś zaczynał kiedyś. łza się kręci w oku, od podobnego zaczynałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 ul. św.Antoniego 11 Chyba właściciel czyta temat pozdrawiamy Layout tez zmieniony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maus 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2008 zamówiłem tam właśnie hosting. Support dobrze działa. Cena taka jaka mnie interesowała ... Dla początkujących 1 pakiet na pewno wystarczy. Jest Regon i NIP więc nie jest to krzakiem. Mam nadzieję że współpraca z nimi będzie trwać. Na razie moje forum jest małe więc nie mogę powiedzieć jak szybko/wolno chodzi. Na razie błyskawicznie ale wiadomo, dla każdego małego forum tak chodzi. Pozdrawiam Mikołaj [maus] W. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neon103 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 Mam tam 3 konta. Suport bardzo dobry. Jeżeli chodzi ogólnie o usługę to wystawiłbym ocenę dobry z dwoma minusami (chwilowe pady, częste ataki ddos). Na razie jest ok, mam nadzieję, że w firmie webr.pl z uśmiechem na twarzy przedłużę za rok konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaJmAn 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 chyba zmienili stronę www Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 chyba zmienili stronę www Grafik niezbyt się postarał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaJmAn 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 wcale nie jest taka zła na pewno lepsza od poprzedniej daje 8/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Ale pikseloza niektórych przycisków wali po oczach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 Łoj jak jakaś kreskówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2008 gotowy szablon z wlasna modyfikacja jak widac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
idfei 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2008 Mam u Nich hosting i naprawdę bardzo fajnie wszystko chodzi, fajny kontakt i natychmiastowe reakcje na zgłoszenia Co do sprzętu to każdy od czegoś musi zacząść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 19, 2008 Szkoda tylko że teraz aukcja allegro trochę jakby się zrobiła "dziwna" .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mix111 62 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2008 Witam Chcialbym przedstawic swoja opinie na temat webr.pl. Support bardzo dobry. Serwery mega szybkie. Nie miałem jeszcze zadnej awarii. Zadnego padu! przez okres mojego uzytkowania. Z czystym sumieniem moge polecic ten Hosting.Mam nadzieje ze jakosc uslug pozostanie na tak wysokim poziomie. Oby tak dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaJmAn 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2008 Witam nadszedł czas aby podsumować konto u nich mam tam stronę na joomla + forum phpbyprzemo od 2m/c no więc tak + - Szybki dostęp do serwera (ping 15-25) - Brak Padów - Szybki Support - Bardzo dobra jakość i stosunek ceny do jakości - Niskie Ceny - * Panel Direct Admin, niby dobry ale jakoś mi nie podchodzi, najlepszy jak dla mnie jest Cpanel * Backup co 48h Ocena 9/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2008 * Backup co 48h Żartujesz prawda? Za te śmieszne pieniądze oczekujesz od kogoś żeby robił kopie co 24h, baa a może najlepiej na bieżąco w locie? Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2008 Żartujesz prawda? Za te śmieszne pieniądze oczekujesz od kogoś żeby robił kopie co 24h, baa a może najlepiej na bieżąco w locie? Pozdr. hmm... raczej nie problem.. no ale to moja opinia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2008 Tylko po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach