Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Hey! A cóż to za krzak () na wht.pl, nawet linkują do naszego kochanego forum. Przyznawać się już kto z wht team za tym stoi (joke) ? Ten hostin(?) ma chyba coś wspólnego z vel.pl (wnioskuje po treści na stronie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Roczny limit transferu: 28GB transferu do wykorzystania (średnio 700 tyś. stron WWW) heh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Za takie pieniądze mógłbym się skusić, ale gdyby limit transferu wynosił te kilkadziesiąt giga na miesiąc, a nie na rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Po co ci hosting jak niedługo masz mieć swój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 słusznie coś mi mówiło to "Virtual.00", jednak mam pamięć... patrzcie: http://www.vel.pl/virtual.00.html heh pewnie program partnerski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Jeśli nie przekręcę to właściciel domeny (błąd młodości, że nie wykupiłem od razu) to właściciel vel.pl. Więc, żeby wht.pl się nie nudziło to coś tam wrzucił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 No ja wypatrzyłem tą domenkę wczoraj, gdy robiłem listę zamówienia na 100 darmowych domen w ovh (nie bijcie) Webhostinktalk.pl zarejestrowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Po co ci hosting jak niedługo masz mieć swój. Liczę się z tym, że będzie często padał (joke). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 może niech Bartek wykupi domrnkr wht.pl , mysle ze przydala by sie taka domenka pod forum wieksze szanse na nowych userow pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 del Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Webhostinktalk.pl zarejestrowałem chyba ja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Na Twoje konto żeby nie czekać na 2 listy.. ale pamiętaj kto dał pomysł xD // Edit - Oczywiście jak ktoś nie rozumie po nazwie domeny to ogłaszam uroczyście że będzie tam takie forum o firmach hostinkowych. Damy ogłoszenie jak wszystko będzie gotowe. Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 webhostinktalk.pl? co wy, chcecie forum o krzakach założyć? : ) w sumie niezły pomysł.. hehe.. by przestrzec ewentualnych klientów... plus wzajemnie z webhostingtalk.pl by się wymieniali pod kątem SEO : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzesiu 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 A ja pamiętam, że X lat temu na tym forum była pewna osoba, która miała domenę wht.pl. Pamiętam też, że nawet chciała ją oddać dla forumowych celów, ale nie wiem jak sprawa potoczyła się dalej. Może też jakiś stary wyga pamięta. Jestem tego pewny na 99,99%. Po prostu zapamiętałem taki post. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 A skąd to możesz pamiętać skoro zarejestrowałeś się 2 miesiące temu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 A skąd to możesz pamiętać skoro zarejestrowałeś się 2 miesiące temu? Forum zdaje się jest dostępne także i dla niezarejestrowanych użytkowników? Ja też jakiś rok przed rejestracją tylko czytałem wszystko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach