Mizi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Witam mam pytanie jaki jest sredni ping do serwerow vps w XXL-WEB, z roznych miejsc w polsce i roznych operatorów, a moze lepsze są vps od 1blu.de?? jakie maja zaś one pingi, pozdrawiam Andrzej Mizera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Hey, jak podasz mi ip które mógł bym Ci pingnąć to zaraz wkleję Ci tu wyniki kilku lokalizacji. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek_b 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 Hey, jak podasz mi ip które mógł bym Ci pingnąć to zaraz wkleję Ci tu wyniki kilku lokalizacji. Pozdrawiam VPS-y XXL-WEB (Strato): 85.214.xx.xx (dowolne), oraz 81.169.xx.xx 1blu: 88.84.14x.xx Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 Efuturo: Strato: ~38ms 1blu: ~26ms Netia: Strato: ~54ms 1blu: ~42ms Hentzer: Strato: ~13ms 1blu: ~5ms Wybacz że tak mało ale myślę że wystarczy Ci to spokojnie (widać idealnie różnice). Gdybyś potrzebował więcej, daj znać. Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach