kmk2000 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 A ja mam takie "gópie" pytanie - czy muszę być pełnoletni, by zarejestrować domenę w OVH? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 Teoretycznie tak poto podajesz NIP ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 Mam 19 lat bez 2 miechów i nie mam NIPu ;] W zasadzie to na OVH nic nie pisze o tych domenach, można jakieś wskazóweczki ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 Od 16 roku życia można mieć NIP. Wystarczy pismo do US i wsio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 Dokładnie, nie jest wymagany NIP do rejestracji domen w OVH. A co do wskazóweczek to zwyczajnie rejestrujesz domenę .pl w OVH, na końcu wyskoczy Ci wygenerowana fakturka za 0zł ale musisz wybrać Złotą ofertę i oczywiście bez hostingu Następnie trzeba poczekać na list weryfikujący, który przyjdzie pocztą "tradycyjną" No i tak do 100 pierwszych domen na Twoje konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 Zarejestrowałem wczoraj i dziś jakieś 70-80 domenek, nie liczyłem Teraz czekam na list. Większość z nich poleci na allegro bo ma dużo związanego np. z nowymi grami komputerowymi - aż dziw że niektóre perełki były dostępne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 Moze niektorzy nie lubia brudzic sobie rak cybersquattingiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 Heh chyba się jednak takimi domenkami zainteresuje ale nie na sprzedaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2008 niedługo będą ogłoszenia: "Kupię dowolną domenę pl" ... bo wszystkie będą zajęte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2008 Pierwsze domeny zarejestrowane, list z Francji doszedł w 24 godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2008 list z Francji doszedł w 24 godziny Byłem zdziwiony, że aż tak szybko... podobnie zresztą jak w przypadku kodu aktywacyjnego z HE w DE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2008 Byłem zdziwiony, że aż tak szybko... podobnie zresztą jak w przypadku kodu aktywacyjnego z HE w DE To ja mam chyba pecha... Do mnie tylko dochodzą rachunki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2008 A te listy nie ida przypadkiem z Wroclawia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2008 A te listy nie ida przypadkiem z Wroclawia? Pod adresem napisane jest: POLOGNE, natomiast obok PRIORITAIRE Kopertę niestety wyrzuciłem, więc nie pokażę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2008 A te listy nie ida przypadkiem z Wroclawia? Pieczęć z kwotą i nazwą miejscowości jest z Francji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 http://forum.ovh.pl/showthread.php?t=8085 Polak potrafi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 Polak potrafi OMFG. Na co komu 1 K domen? Czyżby megacybersquatting? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 http://forum.ovh.pl/showthread.php?t=8085Polak potrafi to już wiesz dlaczego w USA są taakie wielkie shared hostingi unlimited a w Polsce nie da się zrobić takiej oferty ( poza drobnymi wyjątkami które potwierdzają regułę) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 To znaczy że jak wczoraj zamówiłem 7 domen to mi teraz konto zablokują? Czy jedynie osobą które zamówiły > 100 domen? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 To znaczy że jak wczoraj zamówiłem 7 domen to mi teraz konto zablokują? Czy jedynie osobą które zamówiły > 100 domen? blokują tym, któzy robili po kilka nic-handle i z każdego zamawiają po sto domen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 A to rodzina nie moze juz chciec domen ;p Jak sie robi taka promocje, to trzeba sie liczyc z tym, ze niektorzy wykorzystaja taka okazje i wezma domeny rowniez na swoich bliskich. Dobrze, ze ja wzialem tylko rowna setke ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anglik 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 Ciekawe kiedy inni rejestratorzy zaatakują podobnymi promocjami. Mam wrażenie że to taka cisza przed burzą, w końcu ktoś musiał się pierwszy wychylić. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 Jednego dnia piszą co innego a drugiego robią również co innego.. Pytając czy członkowie rodziny (różni) mieszkający pod tym samym adresem mogą skorzystać z promocji - odp pozytywna. Pytając czy posiadając firmę mogę dodatkowo zamówić domeny prywatnie - odp pozytywna. A dziś co ? Konta poblokowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 Francuzi, i tyle Ile ja juz nerwow z nimi nerwow stracilem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anglik 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2008 Mam wrażenie że to taka cisza przed burzą, w końcu ktoś musiał się pierwszy wychylić. I wychodzi na to że puścili bąka. OVH - siadaj, dwója. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach