kriss 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2008 Jak w temacie, niewiem co im sie stalo ale daja kazdemu klientowi 100 domen ja juz sobie wzielem paczuszke 30 sztuk Do testow hehe postawi sie jakies zaplecza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2008 Jak dla mnie bardzo ciekawa promocja, sam też już skorzystałem hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomii 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 można prosić o link do promocji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 http://forum.ovh.pl/showthread.php?p=37912#post37912 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 a ile odnownienie kosztuje ? 65 zl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 a ile odnownienie kosztuje ? 65 zl ? Czytać nie umiemy na odnośniku, który podałem? Odnowienie domeny w kolejnym roku będzie kosztować 66zł. Jeżeli nie chcecie ich odnawiać, hm, to nie róbcie tego. Jeżeli chcecie je przenieść do innego operatora, hm, przenoście je. Robicie to, na co macie ochotę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Ja w to nie wierzę : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Ja w to nie wierzę : ) Dlaczego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Ja w to nie wierzę : ) "Ty to nawet rodzonej matce nie wierzysz, że Cię urodziła" - cytat z serialu "Odwróceni", jedynego serialu od wieeelu lat, który sprawił, że przypomniałem sobie iż posiadam telewizor. Nawet zakupiłem edycję na 4DVD i zrippowałem do mp4, aby czasem obejrzeć w podróży na iPodzie Nano jakiś tam ulubiony odcinek- polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Kurde, coś mi się to forum powiesiło i dwa razy poszedł tekst... ja nie wierzę, że dadzą za darmo 100 domen klientom bez kar żadnych za nie przedłużenie... i do tego takie tanie przedłużenie... heh.. znowu jakieś wały z tym OVH : )P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Może NASK zamierza obniżyć ceny a oni mają o tym przeciek wcześniej? Coś nie wierzę w tą bezinteresowność ovh. Aha i na forum jest, że będzie przeprowadzana weryfikacja listowna. Może o to chodzi? Albo chcą wytropić tych, którzy podali złe dane, albo należy się w liście spodziewać jakiejś niespodzianki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Przesłaliśmy do Państwa list aktywacyjny na następujący adres: List, zostanie do Państwa dostarczony w ciągu 48 h - 72 h (w dni robocze), zawiera dane niezbędne do aktywacji konta na stronie: http://www.auth.ovh.com. Po zatwierdzeniu konta, Państwa zamówienie zostanie przekazane do realizacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Przeciez na forum ovh wyraznie jet napisane ze bez koniecznosci odnawiania moze poprostu NASK robi jakas promocje i nie tylko w OVH bedzie mozliwa rejestracja za free Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Odkopałem swój nic-handle i zaczynam rejestrować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Odkopałem swój nic-handle i zaczynam rejestrować. U mnie stuknelo 30 sztuk i czekam na aktywacje, nie ma to jak wyszukac sobie domenki z PR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Hhmm ... nie rozumiem tego. Dają domeny za darmo, dobra. Tylko jak to jest z rejestracja. Normalnie rejestruje na swoim(starym) kącie i czekam na jakiś list żeby tą/te domene/y aktywować? Mógłby mi ktoś to wytłumaczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Hhmm ... nie rozumiem tego. Dają domeny za darmo, dobra. Tylko jak to jest z rejestracja. Normalnie rejestruje na swoim(starym) kącie i czekam na jakiś list żeby tą/te domene/y aktywować? Mógłby mi ktoś to wytłumaczyć? Tak, logujesz sie na nic handle swoim , zamawiasz sobie np.10 domen za 0 zł, pozniej czekasz 2 dni na list z kodem aktywacyjnym to takie zabezpieczenie i rejestruja ci je. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Heh, dziś będzie setka wyje... w kosmos domen - zobaczycie Btw. to promocja do końca września? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Heh, dziś będzie setka wyje... w kosmos domen - zobaczycie Btw. to promocja do końca września? Heheh nom ja upolowalem sporo z PR 3,4 bedzie pod zaplecze A promocja niby jest do konca wrzesnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Ha. Chcialem zarejestrwac ok 15 domen pl. wybieram wszystko, "zatwierdz" i wyskakuja mi jakies pakiety rejestracjii... srebrny, zloty i platynowy. Moglby ktos mnie "poprowadzic" jak zarejestrowac te domeny. Tak wiem, jak dzieciak ale od dawna nie korzystalem z ovh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Do wyboru masz złotą, platynową i diamentową. Jeśli chcesz zarejestrować domenę za darmo to musisz wybrać ofertę Złotą, za pozostałe będziesz musiał zapłacić. Tutaj masz opis tych ofert. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Eehh juz mi sie pogmatwalo. aby zarejestrowac te kilkanascie darmowych domen, musze wybrac plan "zloty" i czekac na list z kodem aktywacyjnym? czy jak? bo za cholerke tego zrozumiec nie moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Eehh juz mi sie pogmatwalo. aby zarejestrowac te kilkanascie darmowych domen, musze wybrac plan "zloty" i czekac na list z kodem aktywacyjnym? czy jak? bo za cholerke tego zrozumiec nie moge Jednorazowo mozesz zamowic 10 szt, zamawiasz je i czekasz na list Robisz 10 paczek po 10 domen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Jednorazowo mozesz zamowic 10 szt, zamawiasz je i czekasz na list Robisz 10 paczek po 10 domen Próbowałem 7 - działa 13 - działa 18 - działa 20 - działa Dalej nie patrzyłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 Próbowałem 7 - działa13 - działa 18 - działa 20 - działa Dalej nie patrzyłem 100 tez dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach