pyrek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2008 mam od kilku lat takie konto reseller i od kilku miesięcy się coś sypie w firmie w której obecnie jestem i szukam czegoś lepszego. Czy zna ktoś może firmy którą można polecić z czystym sumieniem? Bo mam powoli dosyć tych problemów. Nie wiem czy szukać dedyka czy konta resellera ale Dedyk chyba odpada bo nie mam wiedzy ani czasu na samotne zarządzanie serwerem i koszta są chyba znacznie większe. Zależy mi na cpanel aby można było przenieść paczki. co do wymagań to wiadomo stabilny serwer, dobre pingi, dysk im większy tym lepszy i co do transferu tak samo. Będe wdzięczny za podpowiedzi bo mnie czas goni i mam dosyć świecenia oczami przed klientami!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2008 Może prohost.pl ? Moim zdaniem super jakość za rozsądną cenę z cPanelem Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2008 jaki konfig chcesz mieć i za jaką kasę? nic nie podałeś w ogóle, ciężko doradzić : ) btw. z jakiej firmy się wynosisz? : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2008 Zobacz z mojej stopki Prohost czy H9. Dodatkowo takie firmy jak hekko.pl czy dust.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2008 hekko.pl czy dust.pl U nich niestety(albo stety ) cPanelu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Nie napisałeś jaki masz budżet, chyba wszystkie te punkty spełnia prohost. Co do planów hostingowych to na pewno się z nimi dogadasz. Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach