krk151 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Witam planuję zakup tego serwera http://livenet.pl/dedykowane_basic.htm czy to będzie dobrym rozwiązaniem ? jaka jest jego wydjaność ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Za taką kaskę masz w hetzner lepszą maszynę - no chyba że musi być pl to zobacz co ma Sebak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Ja za tą cenę mogę zaoferować: AMD 4450E 2x2,3 GHz / 2GB ramu / 250GB HDD / 400 GB transferu miesięcznie setup 99 zł abonament 170 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Ja na Twoim miejscu nie brał bym takiego serwera w livenecie. Sebak dał całkiem fajną ofertę, więc bym się nad nią zastanowił. Ewentualnie coś w DE (ale to już inna bajka ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk151 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 już PW do Sebaka poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody~ 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Najważniejszego nie napisałeś pod co ten dedyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach