kaktusss 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Witam!! Czy ktoś jest mi wstanie powiedzieć co spowodaowało zmiany na stronie i jak to naprawić? Podaję adres do strony www.grandapropaganda.com . Dziękuję za wszelka pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Dziurawy skrypt jak ser szwajcarski - jportal, kto tego jeszcze używa ? Ktoś Ci wrzucił do meny o nazwie asd php shella, edytuj to i usuń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 jportal, kto tego jeszcze używa ? Ja 3 szt na duże serwisy regionalne. Bardzo dobry skrypt ... po załataniu oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaktusss 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 teraz już nawet zmian nie widać bo został zablokowany dostęp do strony ... nie mogę w żaden sposób dostać się na stronę poprzez adresy internetowe, jedynie fizycznie na serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody~ 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 FTP możesz? zerknij na ftp czy sa pliki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Jak najszybciej zablokuj dostęp do www dla wszystkich, tu masz tutorial http://dhosting.pl/kursy/kontrola_dostepu.html. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaktusss 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 tak do FTPa mam dostęp i pliki są. zaraz spróbuję zablokowac dostęp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Wywal najlepiej całość i zrób od nowa ale zabezpiecz ten skrypt. jportal jest fajny i prosty ale tylko jak go zabezpieczysz. Bez zabezpieczeń to nawet przedszkolak ci złamie zabezpieczenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach