rostek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Witam Poszukuje serwera dedykowanego do ok. 250zl miesiecznie. Nie zalezy mi na duzej ilosci przestrzeni dyskowej ani duzym transferze. Szukam czegos w miare szybkiego (ping do 20ms) i pewnego. Przegladalem oferte datahouse.pl, moze ktos ma jakies opinie? Z gory dzieki Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Witam. Proszę podać email na pw a prześlę ofertę serwerów dedykowanych w Polsce bo rozumiem że serwer ma być pod gre CS lub inną skoro ping gra role. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Ja mógłbym zaproponować np. takie coś: E5200 2x2,5 GHz / 4GB ramu / 250GB HDD / 500GB transferu miesięcznie / 99 zł aktywacja / 249 zł miesięcznie IP testowe: 193.227.116.193 Lokalizacja: Polska, Łódź Łącza: ATMAN, CROWLEY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rostek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Jaki zapewniacie UpTime? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Prąd: 99,9% Łącza: 99,9% SLA na sprzęt 8h. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a.banas DMTEC 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 Mniemam iż serwer ma być pod gry. Jeżeli tak, to muszę Pana poinformować, że w żadnej serwerowni nikt nie jest w stanie osiągnąć czasu połączenia 20ms dla każdej osoby korzystającej z serwera dedykowanego. Mogę kednak zaproponować naszą oferte INTEL 46 która korzysta z czołowego dostawcy sieci GTS Energis. Czasy połączeń w zależności od użytkownika maszyny mieszczą się w granicach 10-35ms przy czym może być Pan pewien że nie zdarzą się problemy takie jak wysokie "PAKIET LOSSy", "CHOKE" czy też chwilowa utrata połączenia. INTEL 46 E4600 2 GB 160 GB SATA Prędkość łącza 10 mbit/s Miesięczny transfer 500 GB Abonament miesięczny 249 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach