Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 Witam Ostatnio przeglądając stronę o pewnym CMS natknąłem się na linki pozycjonujące. Chciałbym dowiedzieć z czym to się konkretnie je. Bo nie wiem czy dobrze to rozumiem: Mam stronę która ma wiele odwiedzin dziennie i oferuję takie linki za pieniądze na określony czas. O to w tym chodzi ? Wiem że taka strona musi mieć dużo unikalnych odwiedzin żeby to zadziałało. Szukałem nieco w internecie ale były albo jakieś niezrozumiałe frazy albo jacyś pośrednicy... I tak na dobrą sprawę dalej nie wiem z czym to się je, jak to wygląda itd. Prosiłbym o rzeczowe rady dla zielonego w tym temacie lub rzeczowe linki Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 Mniej więcej.. Bardziej liczy się moc strony na której są linki: pr, ilość podstron, ilość linków prowadzących do strony.. Generalnie polecam http://forum.optymalizacja.com - kopalnia wiedzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 Czyli najpierw skupić się na rozpromowaniu w przeglądarkach własnej strony a potem jak już będzie dość znana to dopiero można by na poważnie myśleć o sprzedaży takich linków ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody~ 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Czyli najpierw skupić się na rozpromowaniu w przeglądarkach własnej strony a potem jak już będzie dość znana to dopiero można by na poważnie myśleć o sprzedaży takich linków ? Promowaniu nie rozpromowaniu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Mój błąd. Przy jakim PageRank warto spróbować zrobić ofertę takich linków na stronie ? 1, 2, 3 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Ja na swojej mam przy zerowym. Ważne, by strona istniała już jakiś czas w Sieci i była choć częściowa zindeksowana przez Google. Sprawdzić to możesz wpisując w Google site:http://adres-twojej-strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Strona jest zindeksowana przez google dość dobrze site:http://trainz.org.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Cudów nie wróżę : page rank 0 link popularity 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemu 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Tematyka strony ciekawa, jednak wiele przed Tobą by myśleć o linkach. Pracuj, rozbudowuj stronę. Promuj ją. Niech rośnie. Forum pokaż publicznie, niech google je indeksuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2008 Raczej odwiedziny się nie liczą Nie zgodzę się z Tobą. Są bardzo ważne, IMO najważniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Młody~ 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2008 Daj se spokój, pr 0, popularity 0, podstron 71. Nikt takiego linka nie kupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2008 Najpierw skupie się na promocji i rozwoju strony. Nie będę sobie dawał od razu spokoju, trzeba próbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Co maja odwiedziny ludzi do indeksowania stron? Jeżeli chodzi o ruch na stronie to sprawdza sie bardziej przy bannerach niż linkach. Nie chodzi o ideksowanie stron, a pozycję w Google, np: http://www.sprawnymarketing.pl/artykuly/cz...pozycjonowanie/ , do poczytania również na forum.optymalizacja.com Co do związku z tematem - chyba nie zaprzeczysz, że dobra pozycja w Google zwiększa liczbę odwiedzin. Efektu cały czas doświadczam na własnej skórze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Chociażby dlatego właśnie się indeksuje stronę, aby zwiększyć na niej ruch. Oczywiście się z Tobą zgadzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach