Mati010 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2008 A jest w ogóle jakiś inny pośrednik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2008 A jest w ogóle jakiś inny pośrednik Marża jest znikoma nie wiem czy inny sprzeda też tak tanio. I z licencją na DirectAdmin gratis. Zastanów się i napisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2008 Chwilowo znalazłem pana oraz firmę: http://hosting.lewilew.com/ ale biorę jak narazie na próbę w ovh.pl dokładniej to serwer 2XL z kimsufi.pl jeżeli ktoś ma też taką cenę to proszę o oferty;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2008 Mati010 ta firma którą znalazłeś chce miesięcznie 320 zł netto A ja napisałem 244 brutto za ten sam serwer w tej samej serwerowni i tak jak pisałem dodatkowo daje licencje na DirectAdmin pod ten serwer. Witam. Nie wiem czy już Pan znalazł czy też nie ale wstawiam ofertę: Procesor: Athlon 64 X2 4000+ (Dual Core) Pamięć RAM: 2 GByte DDR2 800 MHz Dysk: 1 x 160 GByte SATA II (300 MByte/s) Łącze 100 Mb Transfer: brak limitów Lokalizacja: Luxemburg Panel: DirectAdmin 200 zł miesięcznie netto (244 zł brutto) możemy dać rabat 12 % Opłata instalacyjna narzucona przez serwerownie wynosi 156 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2008 Tak tak widziałem cenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2008 Witam. Pan Mati010 jak tam deecyzja ? może konto ssh do testu w luserver ? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 Znaczy jak narazie nie potrzebuje ponieważ na początek wezmę z ovh.pl ale dziękuję za oferty oczywiście jeżeli nie będę zadowolony z ovh.pl to być może kupię u pana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach