Mati010 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 witam jak w temacie poszukuję serwera dedykowanego do 200 zł miesięcznie z góry bym wolał zapłacić za 3 miesiące . myślałem nad tym z www.kimsufi.pl 2XL najlepiej jak by posiadał już panel Cpanel lub jakiś w tym stylu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 Witam. Z naszej oferty mogę zaoferować: Procesor: AMD 1x Sempron 3100+ Pamięć RAM: 512MB DDR2 RAM Dysk: 1 x 160GB SATA II Transfer miesięczny: 2 TB Łącze: 100 Mbps System: CentOS lub Debian Adresów IP: 2 Serwer firmy: EverCase Zewnętrzny Backup max 1plik tar.gz: 20 GB Instalacja: bezpłatna Cena miesięczna: 155,0 zł Lub Procesor: Intel 1x Core Duo T2450 Pamięć RAM: 1GB DDR2 RAM Dysk: 1 x 160GB SATA II Transfer miesięczny: 2 TB Łącze: 100 Mbps System: CentOS, Debian lub Fedora Adresów IP: 2 Serwer firmy: EverCase Zewnętrzny Backup max 1 plik tar.gz: 20 GB Instalacja: bezpłatna Cena miesięczna: 178,0 zł Serwery są na łączu 100 mbps do serwera można zakupić licencję na DirectAdmin lub Cpanel Cena licencji DirectAdmin: Opłata miesięczna za licencję DirectAdmin 45 zł - brutto Opłata za licencję dożywotnią DirectAdmin 300 zł - brutto Cena licencji Cpanel: Opłata za rok na licencję CPanel 1699 zł - brutto Można zapłacić za 3 miesiące z góry. Jeżeli jest Pan zainteresowany proszę o kontakt pw lub email firmowy damianm@active-hosting.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 sprecyzuj transfer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 minimum 1 TB ale najlepiej to bez limitów i serwer też najlepiej (polska,niemcy,itp) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 minimum 1 TB ale najlepiej to bez limitów i serwer też najlepiej (polska,niemcy,itp) Witam. Mogę przesłać ofertę serwerów w Polsce proszę podać email na PW. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 najlepiej to Niemieckie bo wiem że Polskie bardzo drogie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek_b 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 Mogę zaoferować następujące serwery - chodzi tu jedynie o pojedyncze maszyny: Celeron 2400 512 MB RAM 60 GB HDD łącze 100 Mbit/s panel administracyjny Plesk 8.4 (30 domen) Cena zależna od transferu: transfer 1000 GB/mc: 80,- zł miesięcznie transfer 2000 GB/mc: 120,- zł miesięcznie (brutto) Możliwe systemy (instalowane automatycznie): Debian 4.0 Debian GNU/Linux 4.0 x86-64 Fedora Core 3 Fedora Core 6 x86-64 Fedora Core 7 openSUSE 10.2 x86-64 openSUSE 10.0 OSS openSUSE 10.0 OSS openSUSE 10.0 OSS x64 OpenSuSE 10.2 OpenSuSE 10.3 Ubuntu 6.06 CentOS 5 Plesk 8.4 tylko z SuSE 10.3 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 A dało by się np ramy dodać tak by było 2 gb oraz dysk twardy taki hmm minimum 200 gb:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek_b 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 Wtej klasie cenowej już niestety nie... Opteron Dual-Core, 2GB RAM, 2 X 250 GB HDD, traffic bez limitu, backup 250 GB, Plesk 100 domen: 280,- zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 Aha no to trudno czekam na inne oferty mam jeszcze pytanko czy jest jakiś pośrednik Polski z Hetzner to też ciekawą mają oferte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 Aha no to trudno czekam na inne oferty mam jeszcze pytanko czy jest jakiś pośrednik Polski z Hetzner to też ciekawą mają oferte Poszło na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 Poszło na PW. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 Czekam jeszcze na oferty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 Ciężko dopasować ofertę przy takich funduszach, niestety musisz dołożyć trochę aby się zmieścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 Chwilowo chyba wezmę: z http://www.kimsufi.pl/ ten 2XL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 dodaj 7zł za pierwszym razem i będziesz miał dużo lepszego... a potem płać za pomocą skarbonki.. będzie chyba z 25zł taniej pozdr. P.S. Tylko najpierw załóż konto na ovh, potem aktywuj w panelu: Skarbonka i wtedy zrób zamówienie bo przepadną punkty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 Jest jakiś może link do rejestracji tam bo jakoś nie widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 http://www.ovh.pl/prywatne/dlaklienta/?section=prywatne - na dole. ew. bezpośredni: https://www.ovh.pl/cgi-bin/pl/nic/newNic.cgi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 A ile by wyniosla mnie $$ ta konfiguracja? Celeron 2400 1024 MB RAM 60 GB HDD łącze 100 Mbit/s transfer 700 GB/mc bo nie potrzebowalbym, 1 TB transferu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 tyle samo.. bo nie mozna tego pakietu zmienic... jest na sztywno.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Witam. Nie wiem czy już Pan znalazł czy też nie ale wstawiam ofertę: Procesor: Athlon 64 X2 4000+ (Dual Core) Pamięć RAM: 2 GByte DDR2 800 MHz Dysk: 1 x 160 GByte SATA II (300 MByte/s) Łącze 100 Mb Transfer: brak limitów Lokalizacja: Luxemburg Panel: DirectAdmin 200 zł miesięcznie netto (244 zł brutto) możemy dać rabat 12 % Opłata instalacyjna narzucona przez serwerownie wynosi 156 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2008 oj Active, czy Ty się nie pchasz do tej serwerowni (Lux), w której neteasy miało tyle problemów i uciekło do UK? heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2008 Witam. Sponsi hmmm ja tam juz mam 1 serwer i problemów zero... Więc nie wiem czy o tej samej myślisz z której dałem ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2008 http://server.lu ... a więc NA RAZIE zero problemów .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2008 http://server.lu ... a więc NA RAZIE zero problemów .. Nie na razie bo już 3 miesiące (4 leci) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach