Mnich 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 Witam serdecznie Czy może ktoś wytłumaczyć jak jest z tą licencją na LXAdmin. Zainstalowałem sobie na RPS-e. I teraz nie wiem czy jest darmowy czy płatny. Od kiedy staje się płatny jeżeli jest darmowy. Wersja którą zainstalowałem jest do 10 serwerów i do 40 domen. To ta którą można ściągnąć z ich serwerka. You can start using hyperVM/Lxadmin without making any payment. You will be sent a paypal invoice later for the actual licenses you create in the system, for a flat fee of 50cents/vps/month for both lxadmin and hypervm together. number_of_servers: 30000 number_of_domains: Unlimited number_of_monitored_ports: 10 number_of_Vpses: 30000 Pozdrawiam i serdecznie dziękuję za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Płatności masz z opóźnieniem po zainstalowaniu vps-a oni sobie chwilę czekają a później dostajesz invoice czyli proformę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach