dev 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2008 Witam, postanowiłem umieścić swój problem tutaj. Mianowicie, zmiany adresów DNS dokonałem ponad 3 tygodnie temu, lecz niektórym użytkownikom (wszyscy posiadają neostradę) wciąż pokazuje się strona umieszczona na stary serwerze, co może być przyczyną (soja droga, na przeglądarce w konsoli podłączonej pod ten sam router strona działą zawsze na nowym serwerze)? Domena jest zarejestrowana w nazwa.pl . Z innymi domenami nie ma problemu, administrator serwera oraz pomoc techniczna nie potrafią rozwiązać mojego problemu. Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2008 Do wyboru dwa rozwiązania (do zastosowania przez każdego z użytkowników mających problem z domeną): 1) ipconfig /flushdns, 2) zmiana resolver'a na inny (nie TPNET'owy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek_b 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2008 Idź na stronę http://centralops.net/co/DomainDossier.aspx, wpisz domenę, zaznacz "DNS records" i zobacz najpierw czy faktycznie wszystko pasuje z Record A i tak dalej. To by był mój pierwszy krok. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dev 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2008 Wszystko pasuje. ipconfig /flushdns nie pomaga. Jakieś inne propozycje ? Dziękuję za zainteresowanie tematem ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2008 Wszystko pasuje. ipconfig /flushdns nie pomaga. Jakieś inne propozycje ?Szklane kule niestety nic więcej nie chcą powiedzieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 Moze poprostu jakies cookies sie zapisaly, ludzi eteraz lataja na takich przegladarkach ze swiat nie widzial, i sie moze okazac ze przegladrka raz na 2 miesiace odwiez strone Jak to neostrada to wszytko mozliwe :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dev 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Niestety nic, z opisanych wcześniej rad nie działa. Domena to ps3info.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Ja używam neostrady i mogę się połączyć z tą stroną z jednego prostego powodu używam resolverów openDNS. Po prostu boskie serwery nazw neostrady nie zauważyły zmiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2008 DSL Tepsy (Dnsy tepsy też), działa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach