mag 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2008 Witam, Proszę Was o rade dot. wyboru serwer+detacenter. Wymagania detyka co do wydajności zupełnie postawowe: 1 lub 2 core 2-4 GB x1 hdd (bo software raid to chyba nie ma sensu - lub proszę o sugestie - backupy mam codziennie wykonywane na inny serwer) Maksymalna cena to cena dedyków w HE Rozważam takie firmy: he, leaseweb, hetzner, netdirect, ovh(?? - choć tu mam obawy po przeczytaniu licznych postów). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2008 detyka no to teraz troche ciężej będzie coś znaleźć a czy ktoś jest tu czarodziejem bo z tego co się orientuje to w HE są chyba 4 opcje więc która jest tą maksymalna na którą Cię stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mag 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2008 no to teraz troche ciężej będzie coś znaleźć a czy ktoś jest tu czarodziejem bo z tego co się orientuje to w HE są chyba 4 opcje więc która jest tą maksymalna na którą Cię stać Stać to na każdą tylko po co tyle wydawać . Obecnie mam VPS-y w HE i one już nie wystarczają (wyłacznie z powodu paramatru privvmpage) Wystarczy najsłabszy dedyk (czyli kwota ok 300 zł/ mc) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2008 a ile transferu miesięcznie potrzebujesz może wystarczy serwer w PL? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach