marczak 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Witam, mam do was takie pytanie. Mam serwer w ovh, na nim serwer TeamSpeak. Jakieś 10 min temu nikt nie mogl wejsc z TP, a teraz pingi po 2000. Czyżby TP miało jakies problemy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
err 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 http://forum.ovh.pl/showthread.php?t=8021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 u mnie Chello zwolniło na Zachód tak ze 3-4 razy... w Polsce ładnie, rapid lipa : ( ale już wraca do normy powoli heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Potwierdzam, OVH działa tragicznie z łącz TPSA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Potwierdzam, OVH działa tragicznie z łącz TPSA. za to dialog ma 60-70 ms ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Netia i.. śmiga elegancko (50ms, 0 strat) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2008 Jak zawsze TP sie nie popisalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach