webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Informujemy, że dzisiaj w godzinach wieczornych mogą nastąpić utrudnienia w dostępie do serwera baz danych sql1.webh.pl. Powodem jest konieczna rekonfiguracja serwera baz danych. Za wszelkie utrudnienia najmocniej przepraszamy Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bunitas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 coś za często ostatnio się coś dzieje :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 coś za często ostatnio się coś dzieje :/ lepiej żeby informowali i robili coś z tym co się dzieje niż nic... bo potem będzie miał pad na 2-3 dni jak nie powiem u kogo ... ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Gdyby nie było to konieczne to żadnych zmian byśmy nie wprowadzali. W chwili obecnej userzy nie zamykają połączeń do bazy danych, będziemy je sami zamykać szybciej niż w chwili obecnej bo tak dłużej nie może być Jestem szczery i nie mydle oczu hehe Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bunitas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 a co mi po Twojej szczerości, za przeproszeniem, skoro przez ostatni czas tylko cierpię na tym hostingu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 a co mi po Twojej szczerości, za przeproszeniem, skoro przez ostatni czas tylko cierpię na tym hostingu? To idź do iq.pl i zapłać 400zł a dostaniesz 99,9% gwarancji.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 a co mi po Twojej szczerości, za przeproszeniem, skoro przez ostatni czas tylko cierpię na tym hostingu? To ty decydujesz jakiego hostingu używasz, żadnej umowy nie masz z nami podpisanej zobowiązującej Cię do uiszczania opłat przez np. kolejne 3 lata... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sorael 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 a co mi po Twojej szczerości, za przeproszeniem, skoro przez ostatni czas tylko cierpię na tym hostingu? Kolego te prace są konieczne. Moje forum np. tego wymaga bo mi nie chodzi jakbym oczekiwal. A ze ty pewnie masz forum z samym tekstem to tobie to obojetne. Spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Efekty już widać Oczywiście prace jeszcze chwilkę potrwają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Prace zostały zakończone i przyniosły pożądane efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LDsix 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2008 W chwili obecnej userzy nie zamykają połączeń do bazy danych Pytanie powinno brzmiec: ile procent osob wie jak samemu cos takiego zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2008 Pytanie powinno brzmiec: ile procent osob wie jak samemu cos takiego zrobic? porządne skrypty i nie ma problemu już wsio powinno smigać i to kilka razy szybciej niż kiedyś... można samemu zobaczyć Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LDsix 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2008 Mysle, ze nikt zadnych wyuzdanych skryptow nie instaluje. Ot. phpBB, IPB lub jakies CMS-y. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2008 Niestety, ale się mylisz. Ludzie posiadają mnóstwo różnych skryptów :/ o których np. słyszę pierwszy raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach