jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Oddam konto neteasy.pl 2/20 GB (ważne do 13/06/2009) Czemu oddaje? Bo mam własny serwer i tam przenoszę swoje zabawki hmm... Zaraz pewnie zbierze się niezła ekipa... hmm... Żeby nie było, że tak za friko to czekam na jakieś propozycje co mają w zamian do zaoferowania ( nie chce $$ ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 tak jak myślałem... nikt nie napisał... ;p Dobra to ODDAM ZA DARMO.. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 ja mogę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 Heh, bym wziął ale pożytku bym z niego raczej nie miał, niech weźmie ktoś kto dobrze wykorzysta i założy np HostinK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 Ja chetnie Na hostinK? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
masteron 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 Zgłaszam się dałbym ze znajomym nasze 2 strony tam Mogę linka dać ofc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2008 Również chętnie bym skorzystał ( Strona informatyczna jakby to tak nazwał) Jak coś to PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach