malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Czyżby kolejny pechowy pad hardware ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 znowu... Ano leży .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Ciekawe co tym razem się spaliło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Zaraz ma być on - HostEurope tak powiedziało na infolini, co oni świrują ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Ja mam już dosyć, webh skorzysta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Już on, ale te HostEurope sobie leci w kulki. ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
masteron 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 znowu... edit 18:15 up:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 już ok wht też nawala :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
masteron 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 hehe wht też padło na swój sposób. Jakby w hekko zrobili promocję albo zwiększyli transfery to firehost bardzo by oj bardzo stracił na tym.. Znowu 0 odpowiedzi, tylko na forum trzeba czytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Ok wyczyściłem, błąd z zew statami był. A firehost dalej leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Bo HE leciało w kulki... tak powinny się nazywać te dwa watki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 A tam nawala. Zapchałem dysk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Było stawiać rtorrenta? heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Nie sądziłem, że to napiszę, ale... współczuję Ci nvu. Takiego mega padu to się nawet największemu wrogowi nie życzy :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Twardy reboot poszedł. Mam nadzieje, że nie uszkodzili maszyny. Jest już up. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerrto 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Ech obiecalem ze sie po tej calej akcji przenosze od razu gdzie indziej. Nie moge bo co robie backup jest pad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
masteron 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 nawet 5 minut nie było online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Widać coś ten reboot nie działa... Może ktoś chce taniego admina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerrto 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 nawet 5 minut nie było online Znów leży. NVU daj ludziom chociaz szanse sie przeniesc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Z prohostem gadaliśmy, on to też widział prawdopodobnie wina HostEurope. Przy uruchamianiu sie serwera na kvmie przy jakims kontrolerze jest Failure. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Znowu? Było chwilkę i znikło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Pracujemy, robimy co możemy jak będzie jakieś info napisze. Ale pechowy dzień, ktoś wykrakał (za dużo opinii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Pracujemy, robimy co możemy jak będzie jakieś info napisze. Ale pechowy dzień, ktoś wykrakał (za dużo opinii szczere wyrazy współczucia ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerrto 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Pracujemy, robimy co możemy jak będzie jakieś info napisze. Ale pechowy dzień, ktoś wykrakał (za dużo opinii To zrób to zanim pojdziesz do szkoly, bo znowu wszyscy beda czekac az wrocisz, a nie kazdy ma na to ochotę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Tak przeglądając forum nazywa się odpowiedź... A może BOSS ma konto To zrób to zanim pojdziesz do szkoly Szkoła to pikuś lepiej zanim spać pójdzie... A tak pozatym to ja bym zarzadał wymiany sprzętu itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach