Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 Witam, dnia 28.09.2008r. serwer zostanie wyłączony i nie będzie możliwości jego przedłużenia. Proszę o zrobienie sobie backup-u danych. Sprzedaż VPS-ów wznawiamy od października i wtedy będzie można zamówić sobie nowy serwer VPS. Za utrudnienia przepraszamy. Dostalem dzisiaj takiego maila. Moglby mi ktos wytlumaczyc dlaczego robia przerwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2008 a czemu nie odpiszesz im z takim pytaniem? heh przynajmniej poznasz oficjalną ściemę : ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 Maila wyslalem do nich juz kilka dni temu. Niestety odpowiedzi dalej nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mehow Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 to moze zadzwon na infolinie ) ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vegetagt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 hm, czyli jak ktos ma vpsa na promocyjnych warunkach, to po "przerwie" straci promocje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2008 do szkoły poszli i firma padła... szkoda;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2008 do szkoły poszli i firma padła... szkoda;) To już bardziej wygląda na zaliczki na studiach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2008 Po 8 dniach otrzymalem wreszcie odpowiedz na moje pytanie: Przerwaliśmy działalność z przyczyn czysto technicznych. Planowany powrót to 1.10.2008r. Abonament mojego VPS konczy sie 28.09.08, czyli 2 dni przed powrotem vserv.pl i tylko przez to musze przenosic wszystkie moje pliki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2008 Chłopaki kiedy start ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vServ.pl 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2008 Wyczuwam w tym pytaniu trochę ironi. Ciężko nam określić dokładny termin, gdyż jak narazie wszystko stoi w miejscu. Zwaliły nam się na głowę dość spore problemy, których nie sposób przewidzieć i dlatego póki co sprzedaż jest wstrzymana, natomiast użytkownicy mający u nas usługi, cały czas z nich korzystają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2008 Strona w budowie.... Wracamy w pa�dzierniku! No chłopaki dziś mamy 4 grudnia Więc do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach