www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 Pierwsze 10 osób które napiszą post w tym wątku otrzyma za pomocą PW link umożliwiający rejestrację konta SIMPLE (1GB/30GB) na okres 3 miesięcy za darmo, natomiast pierwsze 5 osób dostanie dodatkowo możliwość rejestracji darmowej domeny .pl. Więcej informacji o firmie na stronie IONIC.pl Pozdrawiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk151 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 Ja chcę skorzystać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IQhost.pl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 chętny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 ja równiez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 JA chce domene Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 ja także Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 Jeszcze ja proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 Jeszcze 4 konta ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 Ja też poproszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 chętny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 dell.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 UuUuu hosting stoi na 4 x Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prat 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 Chyba sie jeszcze zalapie ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 UuUuu hosting stoi na 4 x Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz 16 rdzeni? Nieźle. Gdzie to stoi w DE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 16 rdzeni? Nieźle. Gdzie to stoi w DE? ISP European Backbone of LambdaNet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 UuUuu hosting stoi na 4 x Intel® Core™2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Gdzie ty widzisz napisane? Bo widzę w: http://ionic.pl/index.php?url=about_us System Operacyjny: Linux DebianJądro skompilowane na potrzeby IONIC.pl Procesor: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz Pamięć Operacyjna: 4 GB DDR RAM Dyski Twarde: 2 x 320 GB SATA II Sprzętowy RAID Serwer Zapasowy: Procesor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz Pamięć Operacyjna: 4 GB DDR RAM Dyski Twarde: 2 x 250 GB SATA II Sprzętowy RAID Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 zalapalem sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 LoL w Panelu DA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 LoL w Panelu DA ...LoL.. może nie mam dostępu do DA? Tylko kieruję się to co jest na www? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 Żaden LOL chłopaki, DA pokazuje każdy rdzeń jako procek - w sumie standard. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 Ale ja juz sie chyba nie załapie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 ISP European Backbone of LambdaNet pewnie 1paket de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 @PeterSim yhm Za allegro http://allegro.pl/item436334964_zaawansowa...k_ionic_pl.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 Promocyjne Pakiety Aukcyjne Oferujemy specjalne pakiety hostingowe na największych portalach aukcyjnych takich jak Świstak czy Allegro. Pakiety oferowane są na 12 miesięcy w atrakcyjnych cenach. Traktowane są bardziej restrykcyjnie jeżeli chodzi o obciążenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michalos 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2008 Witam! Jak jeszcze są darmowe konta to poproszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach