nfq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2008 cześć, ja mam takie pytanie, czy te ceny: 200,00 - krajowa .pl 150,00 - funkcjonalna 50,00 - regionalna są prawdziwe? oni nie przesadzają z tym, że za 244 rocznie kosztuje utrzymanie u nich domeny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2008 Absolutnie prawdziwe ceny. Oni po prostu nie chcą obsługiwać tak małych płatności.. Bardziej im się opłaca program partnerski który udostępniają.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2008 244zł za domenę, to można w OVH przedłużyć na 3 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2008 Tragedia.... NASK trzeba omijać z daleka. Nie wiem jat teraz ale lilka lat temu było tam pełno biurokracji i cała korespondencja poprzez fax. Załatwienie jednej drobnej zmiany np zmiana NSów w domenie potrafiła trwać tydzień. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2008 ednet ciągle tam tak jest.. świstki o pierdołę.. tak jak mówisz, o zmianę DNSów pisze się pismo z papierami jak byś robił cesję! : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2008 a najlepsze jest to ze kiedys mieli 5 dni czasu na odpowiedz na wyslany fax. Np wysylasz fax o zmiane DNSów i po 4 dniach dostajesz majla że fax przeszedł nieczytelnie. Jak po wyslaniu faxu dzwonilem zeby sie spytac czy przeszedl czytelnie to gosc odpowiadal ze nie moze sprawdzic bo fax jest w zamknieteym pomieszczeniu i ze jak bedzie nie czytelny to dostane informacje majlem ..... np po 5 dniach. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach