varez 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 Witam, poszukuje jakiejs linijki wiersza polecen, albo w ostatecznosci aplikacji (exe) która nie robi nic.. tak - nic.. jeżeli chodzi o polecenie shellowe, to najlepiej cos co nie wywoluje zadnego programu - zeby odpalanie tego skrótu nie męczyło w najmniejszym stopniu kompa.. ew jakis programik ktory po odpaleniu natychmiast sie zamyka i nie sluzy to niczemu wiecej Pozdrawiam ~varez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 rem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GLOBUS 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 uruchom plik bat z exit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 exitZnajdź taką binarkę EDIT: Kurcze, rem jednak też nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 Napisz sobie w pascalu program nic; begin end. P.S - Temat mnie trochę zdziwił, przeczytałem treść Twojego posta 3x i chyba dobrze zrozumiałem o co Ci chodziło (mam nadzieję ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2008 hmm, plik bat z @rem w srodku jest nawet nawet, z tym ze miga mi to czarne "dosowskie" okienko.. to samo bedzie przy pascalu gdzies delphi mialem, ale tam nie wiem jak zamknac program tak ło ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2008 oka, juz tego nie potrzebuje xD dzieki za pomoc wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach