seti_cs 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 Witam poszukuje serwera dedykowanego w kwocie nie przekraczajace 130 zł miesiecznie obecnei posiadam RPS w ovh i jednak mam uprzedzenie co do fracnji gubi pakiety potrzebuje czegos w Holandi niemcy polska (z tym moze byc ciezko) parametry jakie by mnie interesowaly Procesor okolo 1.6 mhz Ram minimum 512 dysk nawet 10 Gb mi starcza trafic 200GB ping na serwerach do max 60ms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 Z takim budżetem to np. https://www.serverbasar.de/bestellen_systemauswahl.html. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
progo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 Ja Ci radzę nawet nie ruszać serverbasar.de ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 Zapraszam do zapoznania się z ofertą Webh.pl serwerownia w PL więc pingi b. małe! http://webh.pl/index.php?cmd=sdedic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 Witam poszukuje serwera dedykowanego w kwocie nie przekraczajace 130 zł miesiecznie obecnei posiadam RPS w ovh i jednak mam uprzedzenie co do fracnji gubi pakiety potrzebuje czegos w Holandi niemcy polska (z tym moze byc ciezko) parametry jakie by mnie interesowaly Procesor okolo 1.6 mhz Ram minimum 512 dysk nawet 10 Gb mi starcza trafic 200GB ping na serwerach do max 60ms Ja polecam Ezzi.net , wprawdzie DC w USA ale mam tam pingi 118ms , i za 50$ juz ladny sprzet kupisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 leaseweb.com kriss83. Napisał ping na serwerach do max 60ms więc po co mu proponujesz ezzi ze 120ms? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seti_cs 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 zalezy mi na niskim pingu gdyz ma on byc pod serwer gry a wiadomo nim miejsze opuznienie tym lepiej dlatego neimcy holandai polska innych serwerow ip nie testowalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 zalezy mi na niskim pingu gdyz ma on byc pod serwer gry a wiadomo nim miejsze opuznienie tym lepiej dlatego neimcy holandai polska innych serwerow ip nie testowalem http://www.leaseweb.com/en/products/dedica...rs/packages/34/ Od 29E w solidnej serwerowni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warsik 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 Zdecydowanie Bierz Z Webh.pl Jeżeli chcesz za taką Cene tak niskie pingi .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2008 Witam. Jeżeli Pan się nie zdecydował jeszcze na zakup możemy zaoferować serwer: PIV 1600 MHz, 512MB RAM, 40GB HDD transfer 1000GB miesięcznie lokalizacja - niemcy netdirekt Za 140 zł netto Pozdrawiam Damian Miodek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach