Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 Boss, masz coś wspólnego z tą firmą? Na ich stronie rozśmieszyło mnie kilka rzeczy: blokada lpn Jeszcze dziś dokładniej przejże ich stronkę i zedytuje post (o ile będzie to jeszcze możliwe); Pozdr Przydatne linki: Opinie eboss.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 Zablokowany prawy przycisk myszki to największa wiocha jaka może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 Boss, masz coś wspólnego z tą firmą? Pozdr Demontuję, to nie moje Mój krzaq byłby ładniejszy A to kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 Pewnie: Magdalena Rudnik e-mail: magdalena.rudnik@business-connect.pl Rozliczenia Partnerów Czyli jak zostaniesz ich partnerem, ta Pani będzie Cię rozliczać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 Czyli jak zostaniesz ich partnerem, ta Pani będzie Cię rozliczać Osobiście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 Jak będziesz ich dużym partnerem, to może ... Nie wiem, najlepiej to napisz do nich/niej Oj BOSS, jako stary wyjadacz powinieneś wiedzieć że z takimi pytaniami to do supportu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 Oj BOSS, jako stary wyjadacz powinieneś wiedzieć że z takimi pytaniami to do supportu. Baaa ale nie dali fotki osoby odpowiedzialnej do supportu to mi tak głupio "na ślepo" pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 To pisz bezpośrednio do niej, maila masz powyżej Swoją drogą, moli dać większą fotkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 Swoją drogą, moli dać większą fotkę. Albo jakby to Sponsi napisał, niższe ujęcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 Hmm jak osobiście to chyba będę zainteresowany...Szkoda że nie ma większej fotki i tak mało ukazane ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 Nie spamujcie bo warna dostaniecie @post w woli ostrzeżenia użytkowników (spamerów ) przed myśliwym adminem (joke ) Już nie będę spamował... w tym temacie, obiecuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 BOSS ja bym powiedział, że to zdjęcie zobowiązuje i pisząc do tej pani powyżej trzeba wysłać swoją fotkę.. : )))P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 Widze że temat zafascynował pozdrawiam A jakieś opinie o tej firmie odnośnie hostingu ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webmaster 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2010 Widze że temat zafascynował pozdrawiam A jakieś opinie o tej firmie odnośnie hostingu ?? Żal ...awaria za awarią brak kontaktu z serwisem jakby mieli za niedługo zrobić wielką plajtę NIE POLECAM TEJ FIRMY!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciube 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2010 Żal ...awaria za awarią brak kontaktu z serwisem jakby mieli za niedługo zrobić wielką plajtę I jakoś splajtowac nie moga. A na dodatek zainwestowali w nowe maszyny. Pewnie chcieli sie splukac. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach