Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Dałeś się nabrać na błąd forum i odkopałeś niby nowy temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Czyli co? Ktoś wypełnił ankietę? Czy po prostu nie czytałem wcześniej tego tematu? Staram się nadrobić zaległości w pisaniu stąd przeoczenie daty postu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Jet error forum, są zawsze 1-2 tematy które wyskakują jako nieprzeczytane pomimo tego iż już zostały przez nas przeczytane. Taki bug Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Jet error forum, są zawsze 1-2 tematy które wyskakują jako nieprzeczytane pomimo tego iż już zostały przez nas przeczytane. Taki bug A czy przypadkiem po oddaniu głosu w ankiecie status tematu nie zmienia się na nie przeczytany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 A czy przypadkiem po oddaniu głosu w ankiecie status tematu nie zmienia się na nie przeczytany? Z tego co ja zauważyłem to jest właśnie dokładnie tak. Chociaż swego czasu też mnie to zmylało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 A czy przypadkiem po oddaniu głosu w ankiecie status tematu nie zmienia się na nie przeczytany? Właśnie tak mi się wydawało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Mylicie się Podobne zjawisko obserwowałem swojego czasu i w innych tematach "nie ankietach". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2008 Potwierdzam - było coś nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2008 No i w ten sposób zrobił się z tego tematu OT Wydzielam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2008 Zamiast wydzielać byś lepiej rozwiązał problem A na serio, to jest wkurzające :/ Z każdym oddanym głosem w ankiecie topic zaznacza się jako nieprzeczytany :/ Na innych forach na IPB nie zaobserwowałem takiego "zjawiska". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2008 Zgadzam się z przedmówcą, dużo razy wprowadzało mnie to w błąd. Ostatecznie jestem za wyłączeniem ankiet, jeśli inaczej nie da się tego rozwiązać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach