Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 Hello, Potrzebny jest hosting "dla znajomego". Stronka to www.chemstan.pl, jest też domena www.chemstan.eu, czyli dwie domeny - php, bez bazy, zajmuje nie wiem.. z 50 Mega, na pewno mniej.. transferu wystarczy z 500 Mega miesięcznie.. ale raczej 200... generalnie lajcior. Nawet poczty nie ma w tych domenach.. Teraz, co dziwne.. chodzi o to, żeby pierwsza zapłata była jak najniższa (jakaś promocja czy coś : ), tak powiedzmy do 50zł z VAT (nawet nie rocznie, tylko do... kwietnia 2009), ale druga zapłata i każda kolejna ma być 100-150zł z VAT. Parametry ciągle 50/500 .. w megabajtach : ) Liczę na jakąś ofertę od znajomków z tego forum... konkretnie prohost/masternet/hekko, czy cuś.. Proszę o PW, że możemy "pogadać".. Bardzo zależy mi na strukturze opłat jak wyżej opisana.. heh Miłosz / Sponsi EDIT: ta, firma, ale będzie na gościa prywatnego, właściciela tej firmy - nie chce mi się zakładać tego na jego firmę, bo to tak na marginesie wredota jest... heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 Teraz, co dziwne.. chodzi o to, żeby pierwsza zapłata była jak najniższa (jakaś promocja czy coś : ), tak powiedzmy do 50zł z VAT (nawet nie rocznie, tylko do... kwietnia 2009),ale druga zapłata i każda kolejna ma być 100-150zł z VAT. Parametry ciągle 50/500 .. w megabajtach : ) W takim razie (skoro to firma) zapraszam do skorzystania z naszej oferty i promocji z mojej stopki dot. planu biznes start (50zł netto za pierwsze pół roku). Po 6 miesiącach będzie można dokonać przedłużenia uwzględniając rabat dla użytkowników WHT (150zł netto/rok). Liczę na jakąś ofertę od znajomków z tego forum... konkretnie prohost/masternet/hekko, czy cuś.. Nie wiem, czy jestem "znajomkiem" z tego forum (nie wymieniłeś mojej firmy) ale ofertę przedstawiłem dosyć konkretnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 Nieaktualne, kaczemu dam te grosze zarobić.. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach