kull 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2008 hi, potrzeba mi kilka serwerow zagranicznych do postawienia zaplecza, szukam firm hostingowych ktore nie oszukaja mnie i maja oferty do max $20/rok. Może ktoś coś zasugerować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2008 Zobacz H9 z mojej stopki. Wychodzi 2x drożej ale masz płatności miesięczne. Albo może inaczej, może warto resellera i subkonta? Masz do wyboru 11DC (jak masz resellera, każde subkonto może być w innej części świata) więc masz do dyspozycji dużo unikalnych IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kull 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2008 zapomnialem dodac ze chodzi mi o serwery w USA jedynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2008 Przejrzyj http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=12483. W USA masz do wyboru spośród 8 DC. Więc reseller wynosi Cię te 20$/m a w praktyce jakbyś miał 8 firm po 2,5$ za miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kull 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 Przejrzyj http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=12483. W USA masz do wyboru spośród 8 DC. Więc reseller wynosi Cię te 20$/m a w praktyce jakbyś miał 8 firm po 2,5$ za miesiąc. hmm... jak ty to liczysz? "Reseller Empire Plan 54 GB Space, 5 TB Bandwidth, 10 IPs, Private NS - $49.95/month*" to wychodzi mnie $5 na miesiac za IP, czyli na rok duzo wiecej niz $20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 Reseller Hosting i plan Entry. Masz do niego 2 dedykowane IP ale jak wspominałem do dyspozycji masz 8 DC w USA, więc na jedno konto resellera przypada minimum 10 różnych IP. W praktyce dużo więcej. W każdym DC jest wiele serwerów, więc łatwo trafić na unikalne. Dodatkowo na kod H9 masz 50% upustu na pierwszą płatność, więc jak zapłacisz za rok to wychodzi Cię to jeszcze taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 sprawdź resellerzoom.com - jestem z nimi od 4 lat i jest w porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach