scz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2008 Ciekawe za co zasponsorowała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2008 Ciekawe za co zasponsorowała? Banner na stronie i reklama w stopce dostałem opłacony serwerek na 12 mc luksus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2008 Bardzo fajnie Nie wiem jak im to się opłacało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2008 Bardzo fajnie Nie wiem jak im to się opłacało To jest własnie USA , i ich polityka , no i nie są skąpi w końcu u nich to wszystko grosze kosztuje Polska jest jak narazie 100 lat za murzynami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 w USA tańsze łącza w USA tańszy prąd w USA tańsze komputery w USA droższa siła robocza u nas na odwrót Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 w USA tańsze łączaw USA tańszy prąd w USA tańsze komputery w USA droższa siła robocza u nas na odwrót I właśnie daltego mogą sobie pozwolic na takie ceny jakie mają aktualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 zapomniałem dodać niższe podatki dochodowe niższe podatki WAT mniej opłat ubezpieczeniowych i emerytalnych W Polsce tego nie będzie szkoda że USA nie jest bliżej hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 zapomniałem dodać niższe podatki dochodowe niższe podatki WAT mniej opłat ubezpieczeniowych i emerytalnych W Polsce tego nie będzie szkoda że USA nie jest bliżej hehe No gdyby tak pingi byly w okolicach 70ms bylby raj w sumie i tak nie mam zle ping 118ms mam do swojego serwera w NY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 .. a ja tam jakoś nie zabardzo widze serwery za morzem .... po ostaniej przygodzie kiedy serwer miał ping jako taki około 100 do 120 ms i nagle pingowal do prawie 300 ms stwierdzilem ze to nie jest to. Chociaz do popykania, lub czegoś co nie będzie ekstra ich serwery sa w sam raz, z tym że trzeba patrzeć jak suport działą, gdyż kiedyts moj kolega się wyrolował kupił serwer i dopiero się okazało z edo jego serwera przysługuje tylko suport dzienny, a ze tam zmiana czasowa .... jak na pisał rano w nocy dostał odpowiedz .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2008 .. a ja tam jakoś nie zabardzo widze serwery za morzem .... po ostaniej przygodzie kiedy serwer miał ping jako taki około 100 do 120 ms i nagle pingowal do prawie 300 ms stwierdzilem ze to nie jest to. Chociaz do popykania, lub czegoś co nie będzie ekstra ich serwery sa w sam raz, z tym że trzeba patrzeć jak suport działą, gdyż kiedyts moj kolega się wyrolował kupił serwer i dopiero się okazało z edo jego serwera przysługuje tylko suport dzienny, a ze tam zmiana czasowa .... jak na pisał rano w nocy dostał odpowiedz .... To może jakies sporadyczne wypadki , u mnie support 24/7 a pingi sa w miare jak na USA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach