Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2008 Opinie o wer.pl Witam, Proszę o wszystkie opinie użytkowników firmy wer.pl Dziękuję i Pozdrawiam, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klient5085 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2013 Mam w Wer.pl podstawowy hosting (aktualnie Start) od 3 lat. Moja strona www.gcstuning.pl oparta na wordpress z kilkuset użytkownikami dziennie, obciążenie 0,5-0,7 %. Serwery działają bez zarzuty zarówno www jak i poczta, jak coś trzeba dodatkowo skonfigurować zawsze mogę na nich liczyć. Polecam wszystkim, którym zależy na jakości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klient8756 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2014 W wer.pl posiadam hosting od 7 lat. Obsługa rzetelna, uptime praktycznie 100%. Zadnych problemów technicznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2014 Hehe, trochę wygląda to mało przekonywująco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2014 Hehe, trochę wygląda to mało przekonywująco a co konkretnie...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2014 Data dołączenia do użytkowników forum i oszołamiająca liczba postów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach