kosynier 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2008 Witam, zainstalowałem na swoim koncie shell serwer ventrilo. http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=99157 Zgodnie z ta instrukcją, wszystko bardzo dobrze działa. Mam problem, ponieważ chciałbym włączyć pare takich serwerów (oczywiście zmieniając tylko port). Prosiłbym o klika wskazówek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2008 w configu masz zmienna do zmienienia portu.. odpalasz po prostu jeszcze jeden tak samo i zmieniasz port i ot wsio pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosynier 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2008 wiem, ventrilo_srv.ini zmienia sie Port=9000 Tylko ze jak tak wlacze to sa taka sama nazwa serwera + wszystkich kanalow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2008 sprawdz w ustawieniach czy sie dobrze logujesz patrz dokładnie na porty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosynier 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2008 dobrze sie loguje. tylko nie wiem jak wlaczyc dwa serwery zeby inne .ini czytalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2008 zrób to w 2 różnych katalogach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosynier 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2008 to tez probowalem ./ventrilo_srv: Brak dostępu [1]+ Exit 126 ./ventrilo_srv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2008 zapraszam na pw lub gg 6054015 może pomogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosynier 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2008 kisiek, dzieki za pomoc. trzeba bylo zmienic chmody... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2008 trzeba bylo zmienic chmody... Naprawdę!? Niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach