szel 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2008 Chcialbym sie poradzic o hosting zwyklego www, jestem "zielony" w tych sprawach ale mysle, ze dobrze trafilem. Na czym mi zalezy ? Na hostingu: - wmiare tanim - bezpieczenstwie danych - z mozliwoscia instalacji systemu zarzadzania trescia (CMS) badz czegos innego umozliwiajacego nie zaczynanie strony od zera (placic za projekt tez nie mam zamiaru). Pozdrawiam i czekam na propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2008 Którykolwiek (nie krzak) z np. installatronem. p.s. a parametry ? Zaglądnij do działu opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szel 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2008 Duzo miejsca nie potrzebuje na stronie, maja byc informacje tekstowe i ss'y. Czy ja wiem, 1,5 gb + licze na zainteresowanie strona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2008 Zapraszam Cię do zapoznania się z ofertą Hekko.pl. Proponuję na początek pakiet EasyPack bądź EasyPack+. Bez problemu chodzą CMSy. Serwery w Gdańsku - redundacja łącz, zasilania, profesjonalne serwery DELL oraz IBM. Zapraszam do 14 dniowego testu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szel 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2008 No, hekko przedstawilo ciekawa oferte czy jesli wykupie pakiet Starter na powiedzmy rok, ale nie bedzie mi on wystarczal, bede mogl przejsc na Easypack po powiedzmy tygodniu uzytkowania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2008 No, hekko przedstawilo ciekawa oferte czy jesli wykupie pakiet Starter na powiedzmy rok, ale nie bedzie mi on wystarczal, bede mogl przejsc na Easypack po powiedzmy tygodniu uzytkowania ? Tak, jak najbardziej za dopłatą różnicy w cenie. W przypadku dalszych pytań prosiłbym o kontakt na biuro@hekko.pl bądź PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szel 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2008 Dziekuje za wszystkie informacje, temat do zamkniecie. Zdecydowalem sie na oferte hekko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2008 Witam. Zapraszam do zapoznania się z naszymi pakietami zapewne znajdzie coś Pan dla siebie mamy atrakcyjne ceny. Pozdrawiam www.Active-Hosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2008 @UP troszke za pozno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2008 Taa ... active ... nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem oraz pozycjonowanie i promocja swojego hostingu bez względy na okoliczności ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach