mahatma 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2008 WItam Szukam pilnie =teraz administratora do mojego servera na debianie z VHCS. od wczoraj nie dziala poczta to znaczy czasami wysyla i czasmi odbiera ale nieregularnie server chodzi bardzo powoli moj staly admin na urlopie a jego zastepcy cos nie odpowiadaja od kilku godzin cisza PILNE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemon 35 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2008 WItam Szukam pilnie =teraz administratora do mojego servera na debianie z VHCS. od wczoraj nie dziala poczta to znaczy czasami wysyla i czasmi odbiera ale nieregularnie server chodzi bardzo powoli moj staly admin na urlopie a jego zastepcy cos nie odpowiadaja od kilku godzin cisza PILNE VHCS to nie jest dobre rozwiązanie do hostingu. Niemniej jednak kiedyś miałem z nim kontakt i mogę rzucić okiem, kontakt priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2008 Również możemy rzucić okiem. Tak jak Przemek radzę zapoznać się z komercyjnym systemem administracji np. directadminem - kosztuje 120 zł netto jednorazowo, a jest dużo bardziej bezpieczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2008 Rowniez uwazam ze vhcs nie jest najlepszym rozwiazaniem, jak cos to moge zerknac na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach