Gość Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2007 Inkubator przedsiębiorczości? W sumie.. co to jest? Idę pogooglować.. może to coś dla mnie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2007 A czy ja się czepiam ? Nie chwalmy dnia przed zachodem słońca... dopiero 19:30... uprzedzam fakty, które nastąpią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2007 Fajny pomysł. Coś o tym słyszałem ale u mnie w mieście dopiero startują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no-more-krzak 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2007 Czy tylko ja mam takie skojarzenia: inkubator => niemowle => dzieciak => coś niepoważnego => krzak ? Strasznie mnie odpycha ta nazwa (moze dlatego, ze jestem wczesniakiem ) ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2007 też tak myślałem.. właśnie o dzieciaku w inkubatorze.. ale to porównanie właśnie jest dobre - malutka firma lepiej rośnie w takim właśnie inkubatorze heh.. że "pod ochroną i ze wspomaganiem" w Słupsku widziałem inkubator na terenie zakładu jakiegoś popeerelowskiego heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2007 A w zachodniopomorskim ani jednego oddziału :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no-more-krzak 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2007 A w zachodniopomorskim ani jednego oddziału :/ Pitolisz Jest w Szczecinie na kolumba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2007 Czyli chyba strony nie aktualizują http://inkubatory.pl/index.php?option=com_...=view&id=40 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no-more-krzak 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2007 Dobra, i robi sie OT http://www.spnt.pl/mieszkancy_inkubatora/index.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DamYan 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2008 Więc wracając do tematu - czy ktoś z szanownych forumowiczów skorzystał z oferty (niekoniecznie resellera) i może opisać swoje wrażenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2008 Nie kupił bym resellera od firmy która nie ma serwerowni pod własną kontrolą (kolokacja/własne DC) A ten jest w OVH. Uwierz mi że mam duże doświadczenie z resellerami i tu eksperymenty są nie wskazane bo klient zawsze będzie dzwonił do Ciebie. Jak koniecznie chcesz Cpanel/WHM to może hostings.pl (nie narzekam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2008 Pozwolę sobie na odkop. Byłem (wciąż jestem ) zainteresowany ich ofertą, bo nigdzie indziej nie znalazłem tak taniego resellera, a potrzebuję go do testów. Z ciekawości zapytałem się o overselling (cóż za nikczemna praktyka ) - oczywiście pakiety resellera działają w trybie OS, ale co najciekawsze ich sprzedaż jest aktualnie wstrzymana. Inwestnet szykuje nową ofertę! Dostępna ma być ona we wrześniu i ciekaw jestem jak będzie wyglądać - może jeszcze spuszczą z ceny (w końcu teraz mają resellera 10/100 GB za 110 zł rocznie@!). BTW Wcześniej ktoś wspominał o uptime'ie Inwestnetu. Nie wiem jak prezentował się wówczas, ale dziś mają ładny wynik - 99.89% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zajcev 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2008 a ja mam pytanie, czy to tylko przypadkowa zbieznosc nazwy firmy ze slynna serverownia.pl ? DANE FIRMY:InwestNet.COM Piła 64-920 ul.Słowackiego 16/3 NIP: 764-209-65-83 REGON: 570872046 Kontakt: admin@serverownia.pl http://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...stnet&st=40 niezbyt dobra reklama;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2008 Teraz mają inny NIP i REGON, więc... chyba nie. Chociaż i tak diabli wiedzą. Wracając do tematu: właśnie uruchomili nową ofertę resellerów. Całkiem ciekawa, nie powiem. http://inwestnet.com/reseller.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
INWESTNET.COM 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2008 Pozwolę sobie na odkop. Byłem (wciąż jestem ) zainteresowany ich ofertą, bo nigdzie indziej nie znalazłem tak taniego resellera, a potrzebuję go do testów. Z ciekawości zapytałem się o overselling (cóż za nikczemna praktyka ) - oczywiście pakiety resellera działają w trybie OS, ale co najciekawsze ich sprzedaż jest aktualnie wstrzymana. Inwestnet szykuje nową ofertę! Dostępna ma być ona we wrześniu i ciekaw jestem jak będzie wyglądać - może jeszcze spuszczą z ceny (w końcu teraz mają resellera 10/100 GB za 110 zł rocznie@!). BTW Wcześniej ktoś wspominał o uptime'ie Inwestnetu. Nie wiem jak prezentował się wówczas, ale dziś mają ładny wynik - 99.89% Oferta 10/100 GB to pakiet hostingowy nie konta reseller, pakiety reseller uruchomiliśmy w poniedziałek 04.08.2008r. a ja mam pytanie, czy to tylko przypadkowa zbieznosc nazwy firmy ze slynna serverownia.pl ? http://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...stnet&st=40 niezbyt dobra reklama;) Tak jak już kiedyś pisałem współpracowałem z serverownia.pl ale już dawno zakończylismy współprace i ten temat jest zamknięty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2008 z tego co pamiętam to Smek ('właściciel' serverownia.pl/serf.pl) miał dane Inwestnet na stronie (zeby była firma) natomiast wpłaty przyjmował na konto prywatne - tak przynajmniej było w moim przypadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2008 Oferta 10/100 GB to pakiet hostingowy nie konta reseller, pakiety reseller uruchomiliśmy w poniedziałek 04.08.2008r. Więc czemu info o nich było na zakładce reseller? Ale potwierdzam - z resellerem nic wspólnego to nie miało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
INWESTNET.COM 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2008 Więc czemu info o nich było na zakładce reseller? Ale potwierdzam - z resellerem nic wspólnego to nie miało. Była zmieniana oferta kont reseller i żeby nie było pustej podstrony było przekierowanie na konta hostingowe. z tego co pamiętam to Smek ('właściciel' serverownia.pl/serf.pl) miał dane Inwestnet na stronie (zeby była firma) natomiast wpłaty przyjmował na konto prywatne - tak przynajmniej było w moim przypadku Tak jak pisałem współpracowałem z w/w osobą czyli np. wystawiałem jej faktury przez co dane firmy były na stronie ale współprace dawno już zakończyłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2008 to ma ktoś tam konto żeby wyrazić opinie np o awariach i w ogóle o wszystkim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2008 Ja mam testowe. Bez klientów. Jedyne co spostrzegłem póki co, to to, że CPanel dość wolno działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
INWESTNET.COM 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Ja mam testowe. Bez klientów. Jedyne co spostrzegłem póki co, to to, że CPanel dość wolno działa. Proszę o szczegóły wolno działającego cPanela: długie logowanie, długi czas reacji na funkcje czy inne problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Proszę o szczegóły wolno działającego cPanela: długie logowanie, długi czas reacji na funkcje czy inne problemy. Nie rób z forum swojego BOK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Szukałem na stronce, ale nigdzie nie znalazłem. Ani przy shared kontach ani przy resellerach. Czy jakiś backup danych jest robiony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2008 Jak serwer jest w usa to normalne, że cpanel nie będzie szybko się wczytywał (jeszcze przy ssl). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2008 Proszę o szczegóły wolno działającego cPanela Ogólnie jako całość. Logowanie może i szybko przebiega, ale dalej już muli. Z drugiej strony CPanel może tu być dużą zaletą dla resellera, bo w przeciwieństwie do DA pozwala na overselling. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach