ednet 136 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2008 Witam Mój klient ma sklep www w branzy wędkarskiej i jest zainteresowany pozycjonowaniem. Czy możecie polecic jakaś osobę lub firmę? Listę kilku firm prześlę do mojego klienta. Piszę tu zamiast na www.forum.optymalizacja.com bo tam zostałbym zasypany ofertami od wielu ludzi wliczając w to laików. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2008 na PiO znalazłem gościa dla pewnej firmy - faktura, rzetelność, ustalone sensowne zasady, ceny chyba normalne... może się do Ciebie sam zgłosi - Rafał Sawicki (bonusc@wp.pl) - mogę go polecić do rozważenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2008 na PiO znalazłem gościa dla pewnej firmy - faktura, rzetelność, ustalone sensowne zasady, ceny chyba normalne... może się do Ciebie sam zgłosi - Rafał Sawicki (bonusc@wp.pl) - mogę go polecić do rozważenia dzięki za info. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2008 Ja mogę polecić z czystym sercem seoplus.pl Sprawdzone, bo nasze (ta sama firma ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach