Zwola 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2008 Witam! planuje postawic serwery Ventrilo, Teamspeak po około 100-200 slotów i moze jakis Serwer DO CS-a i tu pytanie jaki VPS lub Dedyk kupic zeby wyszło mi najtaniiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2008 Jeśli idzie o VPS najtaniej będzie w www.cheapvps.co.uk (pingi dość niskie), a dedyka taniej niż w OVH nie znajdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwola 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2008 a pojemnosc na tym sie jakos kończy na tych vps-ach ? czy co? i kiedy mniejwiecej by mi sie skończyła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2008 Ofertę masz na stronie, a skończy się wtedy, gdy ją zajmiesz. To tak samo jakbyś pytał kiedy skończy mi się miejsce na HDD, a ja miałbym wróżyć z fusów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2008 a pojemnosc na tym sie jakos kończy na tych vps-ach ? czy co? i kiedy mniejwiecej by mi sie skończyła? No wzystko sie kiedys konczy , Traffic, quota, jak zapełnisz dysk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2008 przy ventrilo lub ts nie skonczy ci sie quota a transfer , dlatego proponował bym coś z ovh.pl ( rps chyba nie był by zły ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2008 ale nie daje rady dlaczego ? ( pytam z ciekawości ) bo nie wydaje mi się że przez dysk ... prędzej procesor / ram ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach