Gość AceDude Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Heh, znowu was trochę pomęczę. Mianowicie - szukam polskich firm oferujących dobrej jakości VPSy w Niemczech. Po co mi to? Szukam sponsora takiego cudeńka, ale najpierw trzeba znaleźć kogoś, do kogo będzie można maile wysłać (VPS przeznaczony będzie na download, serwer Team Speak, kalkulator statystyk i może mały serwer CSa) Miałem nadzieję na XXL-WEB, ale jakoś konkretnej odpowiedzi nie mogę uzyskać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Heh, znowu was trochę pomęczę. Mianowicie - szukam polskich firm oferujących dobrej jakości VPSy w Niemczech. Po co mi to? Szukam sponsora takiego cudeńka, ale najpierw trzeba znaleźć kogoś, do kogo będzie można maile wysłać (VPS przeznaczony będzie na download, serwer Team Speak, kalkulator statystyk i może mały serwer CSa) Miałem nadzieję na XXL-WEB, ale jakoś konkretnej odpowiedzi nie mogę uzyskać Kiedyś też poszukiwałem takiego wyjścia uwierz mi ze w PL firmach nie uzyskasz sponsorigu vps-a jedynie w USA kiedys to nawet mialem sponsorowanego dedyka tam jest duża konkurencja i z chęcią sponsorują za dobrą reklame Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Pingi 180-200 na TSie? eh No, ale na to można zawsze jakoś inaczej rozwiązać.. pomyślę nad tym później (zakładając, że serwera w DE nie dostanę). Tak czy siak - myślisz, że zasponsorują mi polskojęzyczną stronę? Hm... W gruncie rzeczy, to mogłoby przejść, jeżeli w ofercie dopisałbym, że przetłumaczę im www... ciekawe, co by z tego wyszło. Zobaczymy, co inni powiedzą, może ktoś coś jednak jakoś kiedyś gdzieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Pingi 180-200 na TSie? eh No, ale na to można zawsze jakoś inaczej rozwiązać.. pomyślę nad tym później (zakładając, że serwera w DE nie dostanę). Tak czy siak - myślisz, że zasponsorują mi polskojęzyczną stronę? Hm... W gruncie rzeczy, to mogłoby przejść, jeżeli w ofercie dopisałbym, że przetłumaczę im www... ciekawe, co by z tego wyszło. Zobaczymy, co inni powiedzą, może ktoś coś jednak jakoś kiedyś gdzieś Ja mialem wlasnie sponsorowana strone w jezyku pl , tam konkurecja jest ze hoho więc czesto mozna spotkac sie z przychylnoscia firm PS. kiedys tez pisalem do XXL-WEB to mi zamiast VPS-a zaproponowali Shared z pleskiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach