Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Hej, zapraszam was do wziecia udzialu w konkursie Miss Fali. Jest jedna kandydatka z mojego miasta ( wedlug mnie najpiekniejsza ), dlatego zachecam goraco do glosowania na Katarzyne Terlecka: http://www.aquapark.lodz.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Ogólnie nic ciekawego, ale jak już mam głosować to na: Jowita, Kucharska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Jowita, Kucharska pfff ;D Martyna, Klimczuk or Marta, Paczuska Nie mogłem się zdecydować ahhh.. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Tak na szybko jak rzuciłem okiem: Agnieszka Misztela Pzd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 jeju, za dużo ich tam, jak psów, heh powinni zrobić elimiacje i potem dać wybrać np. z dziesięciu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 ciekawe co BOSS na to juz kilka godzin go nie widac na forum, nie trudno sie wiec domyslic co w tej chwili robi... ( ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Na szybko Edyta Szmit. Większość na jedną noc, kilka pasuje do mięsnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Paulina, Malinowska pomyliła konkurs a Ewa, Świątczak pomyliła fryzjera Ale kilka ładnych dziewczyn jest tam na pewno, nie da się ukryć że eliminacje powinny być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 ciekawe co BOSS na to Hehe Połowę z tamtej listy bym wyrzucił a drugą połowę wy ... łonił do finału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Szkoda tylko że link w pierwszym poście jest z refem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Wszystkie odpadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Nie za ciekawe jak dla mnie :) Ale jednak coś w oko wpadło: Agnieszka Pietrusiak i Emilia Kurzyńska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Połowę z tamtej listy bym wyrzucił a drugą połowę wy ... łonił do finału Tobie tylko łono w głowie Swoją drogą BOSS ma ciekawe określenie stosunku płciowego: wyłonić kobietę (z "finałem" gdzie... ?) Wszystkie odpadają Zgadzam się w 100%. Nie ma tej najpiękniejszej (wg mojej prywatnej skali ocen), czyli mojej narzeczonej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Ale konrada12345 to należy o...ć za ten link. Chcę zagłosować i okazuje się że głosowałem na jakąś maszkarę. A moja faworytka Martyna, Klimczuk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Zdecydowanie Martyna, Klimczuk- wyszła naturalnie i nie ma na sobie tony makijażu jak reszta. @edit Patrycja, Łuczywek - również według mnie zasługuje na wygraną, ale jednak czegoś jej brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 ja gratuluje zdjec fotografowi;) nokia n95 bez zadnego specjalnego oswietlenia zrobi lepsze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Ale przynajmniej wiemy na kogo Konrad głosował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 @Konrad12345 ostatni raz numer z numerem referencyjnym, jak chcesz zrobić lasce reklamę to idź do TVN'u... ps. jak patrze na ich wagę 45-50 KG to mi żal tych dziewczynek ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad Z. 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2008 Przepraszam, chcialem jej pomoc bo sie z nia znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2008 Moim zdaniem kobieta powinna ważyć co najmniej 65 KG, nie lubie wychudzonych jak patyki, z deską oraz bez tyłeczka. Jak to kiedyś kumpel powiedział, na takie trzeba uważać bo można im miednice złamać Nie widziałem tego wcześniej, ale w finale nie widzę nic ciekawego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2008 Moim zdaniem kobieta powinna ważyć co najmniej 65 KG, nie lubie wychudzonych jak patyki, z deską oraz bez tyłeczka. ... i wniesc aportem do zwiazku conajmniej jeden serwer HP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2008 Ja tam spojrzałem od końca to Krysiak Małgorzata i Łuczywek Patrycja są ok, za dużo przeglądania.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach