robson_ek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Mój VPS jak i strona główna http://www.vps4less.de nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rys 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 u mnie to samo , główna leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Nadal leży... Długa ta awaria, jak na firmę oferującą VPSy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Działa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 a mi tam wszytko pykalo albo nie zauwazylem kiedy nie pykalo, choc oni czasem maja przerwy w dzialaniu i do tego trzeba sie przystosowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
semilor 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2008 Wygląda na to, że są problemy tylko z tymi nowszymi IP (217...) z Lightup Network Solutions, stare (194...) chodzą normalnie. Jeśli dla kogoś to nie problem to wystarczy zmienić sobie w hypervm ip na te 194... aby działało. Jeszcze tak długiej przerwy nie pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spacedust 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2008 Tylko, ze nie ma mozliwosci zmiany IP. Dostajesz jeden IP bez mozliwosci zmiany i basta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
semilor 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2008 Ja mogę zmienić ip. Poza tym dostajesz 2 ip, a nie 1 (tzn. ten drugi musiałem sobie samodzielnie dodać przez panel, ale jest). Chyba, ze zostałem potraktowany jakoś specjalnie (ale wątpię - mam tam najmniejszy pakiet). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
semilor 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2008 As we changed our data center, we had to renumber servers out of some IP Blocks.Because of this, you receive right now new IP Addresses for your server. The old IPs are already obsolted. Czy wszyscy mają teraz do dyspozycji 4 (cztery) adresy IP ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosynier 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2008 ma ktoś dzisiaj problemy z swoim vpsem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
semilor 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2008 Ja, od wczorajszego wieczora jest problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spacedust 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2008 I znowu leży :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2008 Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2008 Mi tam śmiga ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach