Kulfi 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Witam, Podejmę dowolnej wielkości zlecenia z zakresu administracji, konfiguracji i wdrożeń na systemach Linux/Unix. Posiadam doświadczenie z: Apache, MySQL, postfix, nginx, ProFTP, vsftpd, SpamAssassin, php, bash. Systemy ? preferowane RedHat, Fedora, Debian, ale mam doświadczenie z większością dystrybucji. Doświadczenie zawodowe: - zajmuje sie administracja serwerami od 1999 r, w miedzy czasie pracowałem u kilku ISP. Co do stawek (można negocjować ): - kompleksowe zajęcie sie serverem - 200pln / miesiąc - w przypadku pracy interwencyjnej - 50pln / h Oczywiście wystawiam rachunek na wykonana pracę. Pozdrawiam Paweł Tykwiński clpik-studio.com Paweł Tykwiński ul Lechitów 24 76-032 Mielno nip : 761-143-97-11 regon : 320458642 pawel.tykwinski@obokmorza.pl gg: 5154380 tel: 605043300 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 pawel.tykwinski@obomorza.pl Chyba: pawel.tykwinski@obokmorza.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2008 Hehe, z tego regionu stanowika juz obsadzone ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2008 Chyba: pawel.tykwinski@obokmorza.pl O kurcze ale wtopa Oczywiście pawel.tykwinski@obokmorza.pl dzięki za zwrócenie uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2008 Zdecydowanie polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2008 Tak polecam tą osobę w 100 % naprawdę szybko i profesjonalnie mi pomogła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2008 polecam w 100% kulfi pomógł mi w opanowaniu maszyny miałem, była 23 pomógł mi bez problemu, świetny kontakt, spora wiedza, doradzi pomoże. Serdecznie polecam. P.s po nowym roku kulfi się odezwę mam mały problem Szczęśliwego ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfi 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 Od marca na wykonane prace wystawiam faktury VAT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 Cennik się coś zmienił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2009 Cennik się coś zmienił? ceny brutto zmienily się w ceny netto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Er! 9 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2009 Zdecydowanie polecam Kulfiego, bardzo profesjonalnie podchodzi do sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pazio92 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2010 Bardzo szybkie działanie bardzo polecam najlepszy administrator z jakim się spotkałem. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myselff45 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2010 Szukajcie administratora a znajdziecie Ja znalazłem i jestem jak najbardziej zadowolony. Paweł zna się na rzeczy, szybko reaguje a do jego pracy niemam żadnych zastrzeżeń. Polecam wszystkim, a sam na pewno jeszcze nie razskorzystam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach